Eugen Tomac anunță că PMP va avea candidat la alegerile prezidențiale

Redactor:
Politic
Eugen Tomac anunță că PMP va avea candidat la alegerile prezidențiale
Președintele PMP Eugen Tomac a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce va avea candidat la prezidențiale. El a precizat că este convins că PMP poate oferi „o surpriză plăcută" la alegeri, un candidat care să facă diferența față de celelalte formațiuni.

„PMP va avea candidat la alegerile prezidențiale. Vrem să le oferim românilor o alternativă credibilă, un candidat care să aibă exact ceea ce românii așteaptă acum, și anume un om politic pregătit, dedicat muncii, pentru că instituția prezidențială nu este doar o instituție de reprezentare, ci este o instituție care influențează politicile statului român și pentru că este important ca viitorul președinte al României să înțeleagă exact provocările pe care le are țara noastră de parcurs în următoarea perioadă, să înțeleagă cât de importantă este dimensiunea europeană a ceea ce România poate oferi Europei”, a afirmat Eugen Tomac, înaintea Comitetului Executiv Național al PMP, joi, la Parlament.

Liderul PMP a adăugat că o prioritate pentru partid rămâne unirea României cu Basarabia, precum și marile proiecte de infrastructură.

„Bineînțeles, că pentru noi rămâne o prioritate ceea ce ceilalți nu discută, și anume ca românii, indiferent unde sunt ei astăzi, să-și recapete demnitatea. Și acest lucru îl putem face prin aducerea Basarabiei acasă. Și nu în ultimul rând, cred că este foarte important să începem să ne gândim la marile proiecte de infrastructură care au fost abandonate de toată lumea în ultimii ani”, a completat Tomac.

Actualul europarlamentar a mai spus că este convins că „PMP poate oferi o surpriză plăcută și poate veni în fața românilor cu un candidat care să facă diferența față de celelalte formațiuni care propun doar oameni care vor funcții, nu vor să se pună în slujba românilor”.

 

Inchide