EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat vineri la ședința PNL, la care a participat și Crin Antonescu. Dobre, pus la zid: „Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în țară?”

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat vineri la ședința PNL, la care a participat și Crin Antonescu. Dobre, pus la zid: Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în țară?
Publicat: 06/08/2012, 13:50
Actualizat: 29/05/2015, 03:39

Mai mult voci din PNL i-au cerut, vineri, ministrului delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, să-și prezinte demisia, în cadrul unei întâlniri informale la sediul central din Aviatorilor.

Președintele interimar Crin Antonescu a participat vineri la o videoconferință cu președinții filialelor PNL în care i-a anunțat că mandatul lui Daniel Chițoiu în fruntea partidului se prelungește până ce Curtea Constituțională dă un verdict în privința referendumului. Prezența sa la ședința PNL a survenit după ce judecătorii Curții Constituționale au amânat un verdict în cazul referendumului, iar mandatul său de președinte interimar al României s-a prelungit.

După videoconferință, mai mulți lideri ai PNL i-au cerut socoteală ministrului delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, pentru modul în care a fost stabilit cvorumul pentru referendumul.

„De unde a apărut numărul de 18 milioane? Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în țară?”, a fost luat la întrebări ministrul Dobre de colegii din PNL. Ei i-au reproșat că din cauza datelor prezentate de Ministerul de Interne nu s-a realizat condiția de prezență la referendumul din 29 iulie.

„De ce nu s-a făcut actualizarea listelor înainte de referendum? De ce au fost lăsați persoanele decedate pe liste?”, a fost un alt reproș adresat lui Dobre.

„Dobre a fost tăvălit de mai mulți din conducerea partidului. Erau nervii întinși după ce s-a ajuns la situația aceasta și abia acum se face reactualizarea listelor electorale”, a declarat pentru gândul un vicepreședinte PNL.

Potrivit mai multor surse din PNL, lui Victor Paul Dobre i s-a sugerat să-și dea demisia din fruntea ministerului dacă nu va fi înlocuit luni la ședința Consiliului Național Executiv al PNL.

„Mi-am dat demisia din motive personale, nu vreau să comentez altceva. Mai multe declarații o să fac când o să mă întorc în țară”, a declarat pentru gândul ministrul Dobre.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Mit FALS sau realitate? Cât de mult ajută, de fapt, alimentarea mașinii cu un combustibil...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Elon Musk a propus lanțului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
A renunțat la taximetrie și s-a apucat de cultivat canabis
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Pericol uriaş pentru România! Am putea ajunge vecini cu Rusia. Planul secret al lui Putin...
Intră în vigoare din 28 august 2022. Veste uriașă pentru toți românii. Regula se aplică...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...