Fac asta pentru bunicul meu OMORÂT in închisorile COMUNISTE și pentru copiii mei! Fiul lui ION CARAMITRU s-a înscris în USR

Fac asta pentru bunicul meu OMORÂT in închisorile COMUNISTE și pentru copiii mei! Fiul lui ION CARAMITRU s-a înscris în USR
Publicat: 22/01/2019, 09:55
Actualizat: 25/03/2019, 23:51

„Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei și hoției PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câștiga. USR are o echipa puternică – sunt oameni curați, competenți și bine intenționați care funcționează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică. Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal și va face tranziția reală către valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvați România.

Andrei Caramitru mai afirmă că va fi ajutat de zeci de experți.

„Cred că pot ajuta mult prin experiența mea de aproape 20 de ani în clarificarea și detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente și voi fi ajutat de zeci de experți de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani și în care am mare încredere”, a conchis Andrei Caramitru.

„M-am înscris in USR . Voi lucra pe programul de guvernare.

„Antreprenorul și consultantul Andrei Caramitru s-a alăturat USR și a devenit consilierul președintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR și va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat „USR repară după PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie și face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE.

Andrei este unul din cei mai cunoscuți consultanți economici români, cu o experiența de 20 ani în domeniu. A fost partener senior al McKinsey la nivel global și a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de tari, a coordonat biroul din Bucuresti al McKinsey și activitatea lor pe telecomunicații, media și tehnologie la nivel european. A lucrat și la banca de investiții UBS în Elveția și Londra și la Boston Consulting Group în Viena. Acum este antreprenor – coordonează un fond de investiții în IT fondat în Olanda”, este anunțul celor de la USR.

Am făcut asta ca sa îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 August. Ca voi face totul ca sa scăpăm de ciuma PSD și ca – la sfârșit – ii vom pedepsi. Și vom reconstrui o țara Europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât in închisorile comuniste și pentru copiii mei”, a transmis Caramitru Jr. pe contul său de Facebook.

foto: youtube.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase