Firea: NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască

Firea: NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască
Firea: NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască"
Publicat: 21/04/2021, 21:16
Actualizat: 21/04/2021, 21:18

Senatorul Gabriela Fire îl critică din nou pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. „NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască. Este obligat să ducă la capăt o licitaţie  publică”.

Ce ghinion pe bucureșteni să fie conduși de un primar care și-a făcut un scop din a bloca proiecte! Ce ghinion pe bucureșteni să aibă un primar care mai mult stă ascuns, decât la serviciu. Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască, iată că a venit”, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: S-a ajuns la o situaţie incredibilă în Bucureşti

„S-a ajuns la o situaţie incredibilă în Bucureşti: Primarul General este obligat de o instanţă de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitaţie publică. Mai bine spus, un judecător a decis că în Capitală este nevoie de tramvaie, nu cum a stabilit actualul edil. NIMICuşor Dan a cerut anularea licitaţiei pentru tramvaie româneşti, fără motive întemeiate. Singurul motiv a fost că licitaţia a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei. Nu aş vrea să cred că a fost un motiv şi faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Paşcani şi nu de compania de la Arad”, mai scrie în mesajul postat pe Facebook de Gabriela Firea.

Firea mai spune şi de alte proiecte despre care susţine că sunt blocate cu intenţie.

„Pasajul de la Doamna Ghica stă blocat de aproape o jumătate de an! E haos în trafic în principalul punct de ieşire/intrare în Bucuresti dinspre E85. Să nu mai vorbesc de sutele de muncitori care au lucrat acolo şi nu au primit salariile. La fel este şi în Prelungirea Ghencea, poate chiar mai rău. Toată lumea a arătat cu degetul lucrările în ritm de melc de la pasajul Domneşti, dar se poate ca fix lucrarea primăriei să rămână în urmă. Să nu mai spun de blocurile de locuinţe sociale din zona respectivă, unde se bate pasul pe loc”, susţine Firea pe reţeaua de socializare.

Gabriela Firea îl mai critica pe Nicuşor Dan pentru că nu a fost aprobat bugetul Primăriei pe anul în curs.