Firea nu este BURICUL PĂMÂNTULUI. Ar fi bine să se potolească. Deputatul Cătălin Rădulescu: Să ceară vot de încredere în familie, la Voluntari

Redactor:
Ana Petrescu
Firea nu este BURICUL PĂMÂNTULUI. Ar fi bine să se potolească. Deputatul Cătălin Rădulescu: Să ceară vot de încredere în familie, la Voluntari
Cătălin Rădulescu, deputat PSD, îi cere Gabrielei Firea să se potolească: Nu este "ombelico del mondo". Vezi de ce o va chema pe primărița rebelă în fața grupurilor parlamentare PSD

„Am citit și eu scrisoarea doamnei Firea. Încerc să mă obișnuiesc cu modul acesta nou de lucru în cadrul partidului, după 22 de ani în partid. Văd mai nou că trimitem scrisori. E genul poștă, de trimis scrisori prin poștă, dragoste și prietenie. (…) Scrisoarea pierdută… aș vrea să o comentez un pic. Dacă dânsa vine cu tot felul de idei și năstrușnicii din acestea, cred că greșește. Dânsa nu face agenda nici a partidului, nici a nimănui. Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investițional în toate domeniile, începând de la spitale regionale, autostrăzi, cale ferată de viteză mare, stațiuni balneoclimaterice și dintr-o dată, în loc să ne axăm pe aceste treburi, pentru că le putem face, doamna Firea se trezește și îi arde să ne trimită scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de încredere. (…) Dacă are nemulțumiri administrative, să facă dezbateri cu miniștrii de resort, cu premierul, dar nu să ne facă scrisori. Nu este nici ombelico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem. Cam atât. Restul cred că ar fi cazul să se potolească. Să facă întâlniri tete-a-tete cu președintele, cu cine vrea dânsa, dar să ne lase în pace, pentru că noi avem treabă”, spune Cătălin Rădulescu.

Deputatul PSD o ironizează pe Firea și îi recomandă să înceapă cu solicitarea votului de încredere în familie, la Voluntari.

„Dacă îi place să fie membru simplu, atunci să facă un gest și să-și dea demisia de peste tot. Iar dacă vrea meciuri de desene animate și să ceară dânsa un vot de încredere pentru președinte, ar putea să înceapă să facă acolo, în familia dânsei, la Voluntari, un vot de încredere, apoi să ceară un vot de încredere populației pentru dânsa, și apoi să vină să ceară un vot de încredere pentru președinte. Eu și colegii mei îi facem recomandări. Primul lucru, îi cerem să vină în grupurile parlamentare. Vreo 15-20 de colegi și mai ales colege, supărați și supărate pe atitudinea de diva a ecranului, îi transmit să vină în grupurile parlamentare ale PSD, pentru că vrem să ne spună ce vrea dânsa în viața aceasta, ce vrea cu partidul. Tocmai ne gândisem să se pregătească asiduu și la următorul Congres să candideze cu brio și o să vadă atunci susținerea partidului pentru dânsa”, a completat Rădulescu.

În replică la acuzațiile lui Firea, conform cărora Liviu Dragnea se consultă în deciziile importante din PSD doar cu un grup restrâns de apropiați, deputatul PSD îi trântește primarului general o altă ironie.

„Eu cred că dânsa se duce acasă, stă cu domnul Pandele de vorbă, mai stă cu unii acoliți ai Securității, fac o agenda acolo și cu niște membri marcanți din Guvern și apoi vine și spune cu buzele țuguiate ce vrea să facem. Noi nu avem timp de Congres când vrea fiecare. Președintele Liviu Dragnea, bun, rău, a fost ales de vreo 500.000 de membri. Doamna Firea a mai făcut în CEx un exercițiu și a luat „foarte multe” voturi: dânsa și cavalerul teuton, prieten din copilărie. Au mai încercat și au luat două voturi”, a conchis Cătălin Rădulescu.

 

Inchide