Firea, selfie alături de Olguța Vasilescu, la discursul lansării programului de candidat al Vioricăi Dăncilă: #NuMorCaii, #ViațaMergeÎnainte

Firea, selfie alături de Olguța Vasilescu, la discursul lansării programului de candidat al Vioricăi Dăncilă: #NuMorCaii, #ViațaMergeÎnainte
Publicat: 12/10/2019, 14:49

„#ViataMergeInainte #NuMorCaii #Renastere”, este mesajul pe Facebook, care însoțește mai multe fotografii puse pe Facebook de Gabriela Firea.

Selfie-ul a fost făcut de primarul general al Capitalei, în momentul în care mai mulți social-democrați au urcat pe scenă alături de Viorica Dăncilă, după ce a vorbit în fața membrilor PSD, prezentându-și programul de prezindențiabil.

Ulterior momentului, candidatul PSD la prezidențiale a fost felicitată de mai mulți social-democrați, prezenți la reuniune, unii dintre aceștia făcându-și poze cu telefonul alături de Viorica Dăncilă.

Gabriela Firea a deschis evenimentul de la Romexpo, printr-un discurs. Și Lia Olguța Vasilescu a vorbit, pe scenă, despre susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale.

CEx al PSD a decis, vineri seară, ca Mihai Fifor să nu mai fie șeful campaniei electorale pentru prezidențiale, au spus surse prezente la ședință, pentru MEDIAFAX. Responsablitatea organizării și coordonării campaniei electorale va reveni liderilor locali Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Niculae Bădălău și Dumitru Buzatu.

Foto: Facebook Gabriela Firea

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase