Fostul șef al Poliției Rutiere Botoșani, poză în chiloți în fața Parlamentului. Cum și-a explicat gestul

Fostul șef al Poliției Rutiere Botoșani, poză în chiloți în fața Parlamentului. Cum și-a explicat gestul
Publicat: 22/03/2017, 13:37

”Si uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?”, a scris Dumitru Zmău pe Facebook.

ALDE anunță, într-un comunicat de presă, că Dumitru Zmău nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016, iar formațiunea dezaprobă modul de manifestare al acestuia.

„Față de protestul spontan al domnului Dumitru Zmău, prezentat de către mass-media ca fiind membru ALDE, precizăm că domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 și nici nu a mai activat în cadrul filialei ALDE Botoșani, imediat după alegerile locale din iunie 2016. Cu această ocazie, conducerea ALDE dezaprobă modul de manifestare al domnului Dumitru Zmău”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai precizează că, referitor la acuzele venite din partea unor membri ALDE, conform cărora, deciziile Delegației Permanente Naționale nu au fost semnate și întregistrate,”vă aducem la cunoștință faptul că în cursul zilei de marți, 21 martie 2017, deciziile semnate și înregistrate ale Delegației Permanente Naționale, au fost comunicate oficial reprezentanților conducerii ALDE atât la nivel central, cât și în teritoriu”.