Funcția de președinte PSD nu se ia CU JAPCA! Dragnea răspunde contestatarilor din partid: Nu mă interesează MOFTURILE unora

Funcția de președinte PSD nu se ia CU JAPCA! Dragnea răspunde contestatarilor din partid: Nu mă interesează MOFTURILE unora
Publicat: 17/09/2018, 19:42
Actualizat: 02/10/2018, 15:10

Întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate dacă i se cere, liderul PSD a răspuns: „S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat și la Congres, s-a discutat și la miting, s-a discutat și la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate – n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora, și nici temele impuse de Iohannis”.

„Funcția de președinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv și nu poți să o tranzacționezi ca la piață”, a adăugat Dragnea.

„Nu mai trebuie lungită foarte mult (decizia privind convocarea unei ședințe a CExN – n.r.). Am vorbit cu foarte mulți colegi, am vorbit și azi, o să vorbesc și mâine, și o să decidem”, consideră acesta. Întrebat dacă există scrisoarea contestatarilor despre care se tot vorbește, Dragnea a ridicat din umeri.

„Nu știu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut și poziții în sensul ăsta, care urmează să aibă poziții în continuarea în sensul ăsta. Cu toți cu care am vorbit ideea este să închidem toate aceste discuții, pentru că avem de aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuții din astea fără sfârșit”, a precizat acesta.

Dragnea nu vede bine deloc discuțiile din spațiul public legate de tensiunile în PSD.