Gabriel Oprea: Am fost și la T14 și la K2, am jucat tenis cu George Maior. L-am văzut jucând și pe Liviu Dragnea

Gabriel Oprea: Am fost și la T14 și la K2, am jucat tenis cu George Maior. L-am văzut jucând și pe Liviu Dragnea
Publicat: 01/06/2018, 00:19
Actualizat: 25/03/2019, 19:42

„Ne întâlneam la K2. K2 este sala de protocol a Serviciului Român de Informații, un complex de protocol. Așa este denumirea, K2. Iar T14 este club, am înțeles că l-au renovat. Erau acolo două terenuri de tenis și o sală de mese. Asta era T14. Am jucat tenis acolo. Era ziua lui George Maior, mergeam, pe cine invita acolo, de la Ministerul Apărării, de la colegii lui, de la SRI, SIE, SPP, oamenii din sistem. Se mânca, se bea și spuneam >, ce face oricine. O petrecere de oameni în diferite funcții. Astea se fac în toate instituțiile, și la Ministerul Turismului și la Romsilva, oriunde. (…) Eu, unul, Gabriel Oprea, nu am auzit la mese de arestări sau de alte lucruri ilegale. Poate la alte mese. La mesele la care eu am participat, nu am auzit. „, a spus Gabriel Oprea într-un interviu acordat știripesurse.ro.

Gabriel Oprea a dezvăluit și că a participat la partide de tenis alături de George Maior și Vasile Dîncu.

„Am fost și la T14 și la K2, am jucat și tenis. Am mai jucat cu Maior, am mai jucat cu Dîncu, de exemplu. L-am văzut jucând pe domnul Dragnea, dar aș vrea să comenteze domnul Dragnea. Eu cu Liviu am fost colegi, am fost amici, ca să zic așa, când mi-a cerut ajutorul și am spus-o și public o dată, i l-am acordat”, își amintește Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier a vorbit și despre relația cu Liviu Dragnea și a povestit cum l-a ajutat în 2015 să ajungă președintele PSD.

„În 2015, în competiția lor internă, m-a sunat domnul Dragnea și a venit aici, la mine acasă. El mi-a spus că vrea să fie public sprijinul meu și mi-a zis să bem o bere în fața jurnaliștilor. Eram lider al UNPR, vicepremier, am și eu foarte mulți prieteni în PSD, cum ar fi Oprișan, dar și alții și fiecare dintre prietenii mei dacă vorbeau cu alți prieteni, asta era. Repet, Liviu Dragnea este un politician foarte abil,” a mai dezvăluit Gabriel Oprea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase