Gabriela Firea: Avem un președinte care este foarte bun prieten cu verbul „a pleca”

Redactor:
Politic
Gabriela Firea:  Avem un președinte care este foarte bun prieten cu verbul „a pleca”
Gabriela Firea l-a criticat sâmbătă, la evenimentul în care Viorica Dăncilă își prezintă programul de candidat la prezidențiale, pe actualul șef de stat pentru lipsa de activitate în mandatul său, dar și pentru că vrea să își pună "un om de casă" la Guvern.

„Nu conteaza de câte ori cazi, ci de câte ori poți și știi să te ridici. Iar partidul nostru a trecut prin foarte multe, istoric vorbind, și de fiecare dată, întorcându-se la popor a devenit principala forță din România. Cum cine dorește președintele să o înlocuiască pe doamna premier?! Cu un om de casă, care atunci când a fost ministru al Transporturilor nu a construit nici măcar un km de autorstradă. Ca să știe toți românii despre ce este vorba. Același domn care va prelua probabil frâiele țării a fost viceprimar al Capitalei. A fost pe punctul de a falimenta și de a închide termoficarea și cetățenii să plătească de 4-5 ori mai mult. Asta va face și la guvernare: facturile să crească, să scadă salariile și pensiile”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a lansat un acat și la adresa președintelui Kaus Iohannis.

„Avem un președinte care este foarte bun prieten cu verbul a pleca. Pleacă foarte des în concediu. Și își pleacă de asemenea capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani. Acești oameni vor să acapareze România pentru un cerc restrâns de prieteni, ca să se îmbogățească și țara să sărăcească. Permitem așa ceva? Avem nevoie de un președinte puternic, cu sentimente, cu normă întreagă, nu unul în concendii. Acela nu este decât candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă. Pentru că PSD este singurul partid care a făcut lucruri concrete pentru România. Membri PSD au contribuit la intrarea în UE și Alianța Nord Atlantică. Vă spun ce au făcut ei. Week-end-uri prelungite și concedii. Mai vrem așa ceva? Eu cred că nu”,a mai spus Firea.

Aceasta a făcut referire și la USR: „La București USR este condus de oameni care sunt dovediti ca au făcut politie politică. Ăștia sunt oamenii de tip nou”.

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității va transmite Curții de Apel București o acțiune astfel încât instanța să stabilească dacă Roxana Wring, consilier CGMB, a avut sau nu calitatea de colaborator al Securității,

Tags:
×
Inchide