Gabriela Firea, dezlănțuită după ce Ludovic Orban și-a dat demisia. Solicită plecarea a patru miniștri. “Au îngropat țara!”

Gabriela Firea, dezlănțuită după ce Ludovic Orban și-a dat demisia. Solicită plecarea a patru miniștri. “Au îngropat țara!”
Gabriela Firea, dezlănțuită după ce Ludovic Orban și-a dat demisia. Solicită plecarea a patru miniștri. “Au îngropat țara!”
Publicat: 08/12/2020, 14:38

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, solicită demisia a patru miniștri, după cea a lui Ludovic Orban din funcția de premier al României.

Nelu Tătaru, Monica Anisie, Florin Cîțu și Ion Ștefan, zis “Grindă”, sunt miniștii pe care fostul edil al Capitalei îi vrea plecați din Guvern. În caz contrar, Gabriela Firea consideră că demisia lui Ludovic Orban nu are nicio valoare.

Să nu uităm aceste imagini! Elevi și studenți la ‘școala on line’ prin copaci, după ‘net’ și bunicuțe scoase din piețe să-și vândă marfa în frig, în stradă. Disprețul față de români, promisiunile neonorate, aroganța, angajarea clientelei politice în posturi de răspundere sunt câteva dintre motivele pentru care președintele țării, premierul și PNL au fost sancționati prin vot.

Dar, simpla demisie a lui Orban nu rezolvă deloc problema și nu arată că vinovații pentru starea țării au înțeles mesajul românilor. Ce este normal să se întâmple acum, dacă mai există respect față de dorința explicită a oamenilor? Președintele să accepte propunerea de premier din partea PSD – partidul câștigător în alegeri – și demisia urgentă a miniștrilor care, în frunte cu Orban, au îngropat țara din punct de vedere sanitar și economic.

Tătaru – călăul Sănătății,

Anisie – călăul Educației,

Cîtu – călăul Economiei

Grindă – călăul Administrației, etc., a scris Gabriela Firea pe o rețea socială.

Gabriela Firea: “Mai mare rușine nici că există!”

Prim-vicepreședintele PSD îi acuză pe miniștrii lui Ludovic Orban că țin cu dinții de posturi și încearcă, prin toate mijloacele, să prindă un loc și în viitorul guvern.

Știți ce fac acum miniștrii lui Orban, în loc să fi plecat de aseară cu el, și să preia atribuțiile secretarii de stat? Își caută susținere, pile, relații, cumetrii pe la consilierii prezidențiali și pe la șefii de organizații PNL care au luat scor bun. Mai mare rușine nici că există! Oameni de o incompetență crasă, cinici și disprețuitori care vor să prindă un loc cald și în viitorul guvern! Dacă K. Iohannis acceptă așa ceva, va fi un pumn în plex dat poporului roman”, a scrs Gabriela Firea pe Facebook.