Gabriela Firea i-a trasat o MISIUNE clară lui Cătălin Cîrstoiu: „E nevoie de un alt model administrativ în toată Capitala”

Gabriela Firea i-a trasat o MISIUNE clară lui Cătălin Cîrstoiu: E nevoie de un alt model administrativ în toată Capitala
Publicat: 06/04/2024, 10:46

Gabriela Firea îi transmite candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, că are „misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general”, Nicușor Dan. Același lucru trebuie să îl facă și candidatul la Primăria Sectorului 1, George Cristian Tuță. Nu mai este un secret pentru nimeni că Gabriela Firea și-ar fi dorit un nou mandat la Primăria Capitalei, însă aceasta se ocupă acum, împreună cu Sebastian Burduja, de candidatul alianței.

„Am văzut cum s-a transformat echipa social-democrată din Sectorul 1 și cât de unită este acum”

Gabriela Firea – care a fost primar general din partea PSD, în mandatul 2016 – 2020 – a poatat sâmbătă, într-un mesaj pe Facebook, faptul că a văzut cum în ultimii ani „am ajuns la un dezastru” în sectorul 1, care a fost cândva „Capitala Capitalei.”

„Sunt foarte atașată de acest sector, am locuit multă vreme aici, mi-am crescut băiatul cel mare în Sectorul 1 și am muncit mulți ani tot în aceasta zonă. Am văzut cum s-au transformat cartierele și la ce dezastru am ajuns în ultimii patru ani.

Sunt convinsă că se va schimba totul, pentru că am încredere deplină în echipa politică din Sectorul 1. Îl felicit pe colegul mei Petre Florin Manole pentru reconfirmarea în funcția de președinte a organizației PSD Sectorul 1 și pe toți colegii din conducerea executivă a organizației, prim-vicepreședinți, vicepreședinți, secretar general. Am văzut cum s-a transformat echipa social-democrată din Sectorul 1 și cât de unită este acum”, spune Firea.

„Colegii mei sunt pregătiți pentru o luptă electorală, cu proiecte și idei pentru oameni”

„Cei care conduc acum Primăria Sectorului 1 au reușit în patru ani să facă vedetă șobolanul, chiar o mascotă a celui mai bogat sector al Capitalei. Sunt sigură, însă, că bucureștenii nu mai pot fi pacăliți. Îl susținem pe George Cristian Tuță candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1 și vom fi cu toate forțele alături de el.

Îi urez succes și lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, care are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general. E nevoie de un alt model administrativ în toată Capitala”, a punctat pe facebook Gabriela Firea.

„M-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei”

Gabriela Firea a declarat că, deși și-a dorit să candideze pentru funcția de primar General al Bucureștiului, s-a văzut nevoită să urmeze direcția politică pe care au luat-o colegii din alianța PSD-PNL. Ea a adăugat că nu are de gând să părăsească Partidul Social Democrat și se dedică total carierei politice.

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat o altă decizie în coaliţie, pe care, după ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, cu familia bineînţeles, cu prietenii apropiaţi, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD şi să-mi continuu munca. (…) Îmi place să fiu un partener de drum lung şi în viaţa privată şi în cea profesională”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI: 

Gabriela Firea: „Oamenii simt când o persoană este descurajată de propria echipă”

Gabi Firea pune umărul și expertiza în sprijinul lui Cîrstoiu. Bonus, va întreprinde și acțiuni

Cătălin Cîrstoiu anunță echipa câștigătoare pentru București: Toate resursele PSD-PNL. Pe banca de rezervă, Burduja și Firea

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto