GALERIE FOTO. Protest în Parlament la dezbaterile pe buget. PPDD s-a retras din sală

Publicat: 03/12/2013, 12:17
Actualizat: 31/07/2014, 06:38

Parlamentarii opoziției au protestat în plen în timpul dezbaterilor pe buget. Dacă în timpul discursului premierului Victor Ponta, atât PDL, cât și PPDD au ținut ridicate mai multe pancarte cu mesaje jignitoare la adresa USL-ului, reprezentanții lui Dan Diaconescu au decis să se retragă de la lucrările plenului reunit.

„Este cel mai nociv buget pe care România îl are din 1989 încoace. Ne retragem de la aceste dezbateri, de la această mascaradă pentru a ne manifesta dezacordul nostru față de scena politică, după ce ne-am pus la dispoziție expertiza specialiștilor noștri, după ce am fost deschiși la dialog și după ce am depus foarte multe amendamente, dar coerente, raționale și justificate, nu demagogice și populiste. Au fost ignorate și batjocorite.Cu cele 42 de voturi ale noastre nu avem ce face. Așteptăm momentul când PPDD va avea suficiente voturi să creeze un buget pentru români”, a declarat liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu.

Nici pedeliștii nu s-au lăsat mai prejos și au venit pregătiți cu mai multe cartoane imprimate cu fețele lui Crin Antonescu și Victor Ponta, amândoi avândul nasul lungit, cu mesajul „mincinoșii”. Cu toate acestea, PDL a ales să rămână în sală pentru dezbaterile pe buget.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase