Grațiela Gavrilescu, exclusă recent din ALDE, a anunțat la ce grup parlamentar se va alătura

Redactor:
Politic
Grațiela Gavrilescu, exclusă recent din ALDE, a anunțat la ce grup parlamentar se va alătura
Deputatul Grațiela Gavrilescu, exclusă din ALDE pentru că a acceptat să fie propusă în Guvern după ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a decis ieșirea de la guvernare, că se va alătura formațiunii „Forța Națională".

„Vreau să pun capăt tuturor speculațiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea și sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie! Este timpul să tragem linie și să ne uităm câtă substanță a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni și doctrine sleite de faptele celor ce și le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici și bine pregătiți care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obținerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creșterii economice și am creat premisele rămânerii profesioniștilor în țară!”, a scris Grațiela Gavrilescu, miercuri, pe Facebook.

Fostul ministru al Mediului a adăugat că Forța Națională reprezintă respect pentru justiție, armată, familie, Constituție, care își propune să construiască o Românie europeană.

„Pornim la drum pentru a putea construi, împreună, țara pe care ne-o dorim: Independentă, demnă, civilizată! O Românie europeană a românilor! Școală, stradă, spital, mediu curat și sănătos, respect pentru valorile naționale autentice, pentru istoria, cultura și credința noastră! Respect pentru familie, profesori, medici și profesioniștii din toate domeniile! Respect și grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenție pentru copii și tineri! Respect pentru justiție și armată! Respect pentru Constituție! Aceasta este adevărata forța a noastră! Aceasta este forța națională!”, a conchis Gavrilescu.

Deputații Ion Cupă și Alexandru Băișanu, foști membri ai ALDE au anunțat că vor să facă parte din noul grup parlamentar „Forța Națională”, despre care a vorbit deputatul independent Remus Borza.

Totodată, deputatul Marian Cușca a precizat că „Forța Națională” este alternativa de care românii au nevoie, adăugând că se va implica cu toată energia pentru redobândirea mândriei de a fi român și pentru dezvoltarea țării.

Deputatul independent Remus Borza a anunțat, miercuri, constituirea unui nou grup parlamentar, Forța Națională. din care vor face parte 15 parlamentari, „oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020”.

Grațiela Gavrilescu, Ioan Cupă și Alexandru Băișanu au fost excluși din ALDE după ce au acceptat să fie nominalizați în Guvernul Dăncilă, după ce partidul decisese ieșirea de la guvernare.

Inchide