În așteptarea deciziei lui Iohannis, liberalii pregătesc moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: L-au schimbat pe „dracu’ cu tac-su”

În așteptarea deciziei lui Iohannis, liberalii pregătesc moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: L-au schimbat pe „dracu' cu tac-su
Publicat: 16/10/2017, 15:29
Actualizat: 07/05/2018, 18:25

„PNL consideră că această remaniere este o frecție la un picior de lemn, în care a fost schimbat Tanda cu Manda sau, mai plastic, dracu’ cu tac-su. În ceea ce privește Ministerul Dezvoltării, este o glumă proastă nominalizarea lui Paul Stănescu. Sevil Shhaideh era mic copil față de Paul Stănescu. În primul rând, Paul Stănescu face parte din frăția TelDrum. Dacă ne uităm în ce județe are contracte TelDrum, vedem că județul Olt este unul dintre județele în care TelDrum câștigă contracte cu nemiluita”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al partidului.

Ludovic Orban a afirmat că Paul Stănescu este „chintesența baronului PSD” și că „are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicați de PSD”.

„Are mentalitate de clan. Dacă ne uităm vedem că Paul Stănescu nu este doar Paul Stănescu, este practic sprijinit și a ridicat membri ai familiei, cum este fratele domnului Stănescu (Alexandru Sărnescu – n.red.), care este deputat și, din câte știu, este președintele Comisiei de agricultură, soția domnului Stănescu este consilier sigur la «Genunche» într-un cât provine ca învățător din mediul preuniversitar și, probabil, îi împărtășește foarte multă experință de la țară domnului «Genunche», analfabetul numărul unu din fruntea Ministerului Educației”, a adăugat Orban.

Liderul PNL a criticat și nominalizarea lui Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, spunând că este „omul de casă” al Nicușor Constantinescu și al lui Radu Mazăre.

„Nu în ultimul rând, din nou la Ministerul Fondurilor Europene arată cărătorul de geantă al Rovanei Plumb. Adică, Rovana Plumb și-a pus din nou ministru, un ministru care nu s-a remarcat prin nimic bun cât a fost la ministerul respectiv, întrucât o mare parte din întârzierile în acreditarea autorităților de management i se datorează cărătorului de geantă al Rovanei Plumb. Este ca și cum Rovana Plumb ar fi în continuare la minister, doar că ea conduce ministerul prin delegat”, a spus Orban.

PNL solicită, în continuare, remanierea miniștrilor Viorel Ilie, Liviu Pop și a „plagiatorului” Florian Bodog, a spus Orban. „Considerăm candidaturile pentru Guvern candidaturi care reprezintă toate năravurile și toate păcatele PSD. (…) O mare dezamăgire am în privința domnului Tudose care a făcut pe fata mare la televizor, dar de fapt arată că nu este altceva decât premierul marionetă a lui Liviu Dragnea în continuare și în ciuda încordării mușchilor se arată că nu este altceva decât un mușchi care este condus de creierul lui Dragnea”, a mai spus Orban.

Întrebat dacă îi va cere președintelui Klaus Iohannis să respingă nominalizările făcute de PSD, Orban a afirmat că această decizie aparține șefului statului. „Este decizia președintelui să hotărască în ce măsură acești candidați sunt sau nu sunt potriviți, dacă respectă legea și dacă au capacitatea de a gestiona ministerele. Noi avem propria noastră analiză. Lăsând la o parte problemele penale, trecutul oamenilor care sunt nominalizați îi face total indezirabili pentru pozițiile pentru care au fost nominalizați”, spus liderul PNL.

PNL ia în continuare în calcul posibilitatea depunerii moțiunii de cenzură. „O pregătim într-un moment în care considerăm că sunt cele mai mari șanse să treacă moțiunea”, a precizat Orban.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu cine am 'prins-o' pe Irina, după despărțirea de Dragnea
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
'Era varză' Nuțu Cămătaru s-a iubit cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Masca la exterior ar putea fi eliminată!
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Profeția teribilă făcută în România! Anunțul venit astăzi, 7 decembrie: "Nu vă pariați viața!"
Dan Negru nu va uita cât va trăi data de 7 decembrie 2021. La 50...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...