• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Întâlnire-fulger în biroul lui Liviu Dragnea, după haosul din Comisia condusă de Iordache. Fostul ministru al Justiției spune că a primit un plic suspect

Întâlnire-fulger în biroul lui Liviu Dragnea, după haosul din Comisia condusă de Iordache. Fostul ministru al Justiției spune că a primit un plic suspect
Detalii pe Gândul.

Discuțiile dintre președintele PSD și parlamentari sunt legate cel mai probabil de pachetul de legi în Justiție, în condițiile în care cei trei aleși sunt membri ai comisiei speciale ce dezbate aceste legi.

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției și președinte al Comisiei speciale pentru legile justiției, a precizat, miercuri, că a primit un plic la Comisia juridică a Camerei pe care, însă, nu l-a deschis, dar a solicitat să fie verificat.

Întrebat dacă a primit un plic suspect, Iordache a spus: „La Comisia juridică. Au anunțat staff-ul. Nu l-am văzut. Nu a ajuns la mine”.

„E un plic, s-a primit la Comisia juridică. M-au anunțat și le-am spus să respecte procedura. Nu știu ce este în el. Să verifice”, a adăugat Iordache.

El a făcut aceste declarații după ce a părăsit biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, unde fusese convocat alături de Șerban Nicolae și Robert Cazanciuc.

Parlamentarii PNL au decis, miercuri, să părăsească sala de ședință a Comisiei speciale în care erau dezbătute legile justiției, criticând modul lipsit de „eleganță” și faptul că opoziția nu se poate exprima.

Comisia specială a decis prin vot să își continue ședința până la ora 19:00.

Inchide