„Invitația” liberalilor pentru două celebre prezentatoare TV: Ar face o figură foarte frumoasă

„Invitația liberalilor pentru două celebre prezentatoare TV: Ar face o figură foarte frumoasă
Publicat: 09/10/2016, 15:32
Actualizat: 29/03/2019, 09:35

„Aș vrea, de exemplu să lansez chiar provocări pentru că poate și presa ar privi altfel și nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL și ar face o figură foarte frumoasă dacă și-ar dori să vină alături de noi”, a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuție cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenția sa ca o invitație.

Alina Gorghiu a afirmat că a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afișează Denise Rifai.

„M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și un om care cred că și-ar schimba ușor perspectiva dacă ar intra în politică”, a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că ar vrea să o vadă și pe Simona Gherghe făcând politică, despre care a spus că ”pe parte socială cred că ar fi unul dintre cei mai buni oameni”.

„V-am dat două exemple de femei care îmi plac, care pot confirma în politică, de femei la care eu mă uit nu ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potențialul omului politic din spatele vedetei de televizuiune. Aș vrea să considere intervenția mea ca o invitație, ca o provocare, de ce nu?”, a susținut Gorghiu.

Ea a subliniat că în discuțiile pe care le-a avut cu politicienii a constatat că „femeile sunt bune de pus la muncă, dar bărbații sunt buni de pus pe liste” și că „scuza că nu avem doamne să punem pe listă ar trebui să fie inexistentă”.

Gorghiu a mai menționat că în calitate de președinte de partid își dorește să găsească un echilibru în ceea ce privește pregătirea profesională a clasei politice.

„Vreau neapărat să găsesc un echilibru în ceea ce privește pregătirea lor profesională pentru că handicapul sau lipsa de credibilitate ale acestui Parlament se datorează și faptului că avem comisii parlamentare în care sunt oameni care nu au nici un fel de pregătire pentru comisia aia. Ai veterinari în Comisia juridică, ai ingineri în Comisia de sănătate (…), ai în Comisia de control a SRI persoane inculpate. Niște amestecuri foarte interesante și care cred eu că ar trebui eliminate în viitor”, a conchis președintele PNL.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase