• Publicat:
Politică

Iohannis: „Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. E un scandal public”

Iohannis: „Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. E un scandal public”
Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că Guvernul a pregătit prost implementareea programului privind cardul de sănătate, el menționând că m văzut mii de oameni care stau la cozi și că este "un scandal public".

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că Guvernul a pregătit prost implementareea programului privind cardul de sănătate, el menționând că m văzut mii de oameni care stau la cozi și că este „un scandal public”.

Președintele Iohannis a fost întrebat, într-o conferință de presă susținută la Aeroportul „Henri Coandă”, la întoarcerea dintr-o deplasare în Polonia, în legătură cu modul de implementare a programului privind cardurile de sănătate.

„E o problemă reală, Guvernul a pregătit prost implementarea”, a spus Iohannis, menționând că a văzut mii de oameni care stau la cozi.

„E un scandal public”, a spus șeful statului.

Cu o zi înainte, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a precizat că, în realitate, nu a fost niciun blocaj și că lucrurile reintră în normal. El a explicat doar că sistemul a funcționat mai greu din cauza numărului foarte mare de accesări pe secundă.

Inchide