Ion Cristoiu: Nu e exclus ca, în sfârșit, să avem GUVERNUL MEU, visul lui Klaus Iohannis

Redactor:
Monica Mihai
Jurnalistul Ion Cristoiu nu exclude căderea cabineului Viorica Dăncilă și instalarea "guvernului meu".

„Problema este că ceva e în neregulă, pentru că nu văd de ce trebuia înainte de începerea sesiunii. Există posibilitatea ca undeva, nu știu, prin laboratoare, să se pregătească o moțiune de cenzură și să cadă guvernul chiar la începutul sesiunii. Prea… ascultați, vom mai vedea, e ceva în neregulă, cu o săptămână înaintea sesiunii… e nefiresc. Rămâne ca o profeție. E ceva. Se pregătește ceva,” crede Ion Cristoiu.

Jurnalistul atrage atenția că migrația dinspre PSD spre Pro România s-a accentuat cu câteva zile înainte de începerea noii sesiuni parlamentare și nu este exclus ca totul să facă parte dintr-un scenariu mai amplu, care să ducă la căderea actualului guvern și instalarea unui Cabinet preferat de Cotroceni.

„Pentru că, repet, trecerea lor în săptămâna dinaintea sesiunii, în precipitare, așa, parcă e un plan. Ziua și trecutul, ziua și trecutul, nu are justificare. Încă o dată, de ce acum și nu peste o săptămână? Dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare, ai spune… dar așa… E clar că e o trecere în legătură cu această sesiune, la care liberalii deja au anunțat că vor depune moțiune de cenzură. Nu e exclus ca, în sfârșit, să avem celebrul „guvern al meu”, visul domnului președinte, „guvernul meu„, adaugă Cristoiu.

În ultimele zile, și-au anunțat plecarea din PSD spre partidul lui Victor Ponta mai mulți parlamentari, printre care Mihai Tudose, Georgian Pop sau Corina Bogaciu.

Interviul integral cu jurnalistul Ion Cristoiu va fi difuzat de Mediafax și Gandul astăzi, la ora 17.00.

 

Inchide