IORDACHE depune PLÂNGERE împotriva celor care i-au lipit mesaje OBSCENE pe poarta garajului

Publicat: 23/11/2018, 14:32

„Am consultat un avocat și zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează și nu știu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei.

Un număr de șase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot și Marian Ceaușescu, care au vandalizat pe 17 noiembrie poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afișe cu diferite mesaje obscene, au fost amendați deja cu câte 300 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Ilfov, Ciprian Romanescu, Iordache poate depune plânger în termen de 90 de zile. „Polițiștii din Ilfov urmăresc în continuare evoluția evenimentelor. Menționăm ca punerea în mișcare a acțiunii penale pentru infracțiunea de „distrugere” se face în termen de 90 de zile numai la plângerea prealabila a părții vătămate”, arată sursa citată.

Un grup de protestatari #Rezist, între care Mălin Bot și Marian Ceaușescu au mers, sâmbătă la locuința deputatului Florin Iordache și au vandalizat poarta garajului său și pe cea de la intrarea în curtea casei. Protestatarii au lipit mai multe afișe cu mesaje obscene acestea fiind, spun ei într-un video realizat la fața locului, reacție la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziției în plenul Parlamentului.

„El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceștia.

Protestul a avut loc după ce, în ședința de plen din 14 noiembrie a Camerei Deputaților, Iordache le-a arătat unor parlamentari degetele mijlocii în timp ce cobora de la pupitru.