Lider ALDE, despre Iohannis: Reacțiile președintelui îl arată așa cum e. Gol, arogant și sfidător

Redactor:
Iuliana Barbu
Lider ALDE, despre Iohannis: Reacțiile președintelui îl arată așa cum e. Gol, arogant și sfidător
Liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a afirmat că lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis cu privire la militarul american care a leșinat în timpul discursului pe care l-a ținut de Ziua Marinei îl arată pe șeful statului exact cum este, respectiv „complet gol, arogant și sfidător".

„De necrezut! Nu schițează niciun gest! Cred că reacțiile astea îl arată pe dnul Presedinte exact așa cum e. Gol. Complet gol. Arogant și sfidător. Nici trei vizite la Trump nu vor șterge imaginea asta”, a scris, Daniel Zamfir, joi, pe Facebook.

Reacția vine în contextul în care un militar american a leșinat la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanța, chiar în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului nu a observat incidentul și a plecat.

Militarul a fost dus la o ambulanță din zonă, după care medicii au decis să îl ducă la spitalul militar din oraș. Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

Klaus Iohannis va efectua în perioada 19-20 august o vizită la Washington D.C., la invitația președintelui SUA, Donald Trump.

 

Inchide