Liderul PNL Argeș spune că Ponta minte: „Niciun liberal nu a fost la mitingul de susținere pentru Nicolescu”

Liderul PNL Argeș spune că Ponta minte: „Niciun liberal nu a fost la mitingul de susținere pentru Nicolescu
Publicat: 13/11/2014, 14:49

Senatorul Ion Popa a spus, joi, într-o conferință de presă, că Victor Ponta „a mințit” la dezbaterea de miercuri seară când a spus că există fotografii care să ateste faptul că unii membri ai Partidului Național Liberal ar fi participat la mitingul de susținere a lui Constantin Nicolescu, organizat de PSD în 2011, la Pitești.

Liderul PNL Argeș a spus că niciun membru PNL nu a participat nici la acea manifestare, nici la alte astfel de manifestări.

„Vă spun că nu am participat la acel miting, acțiune la care au participat lideri marcanți ai Partidului Social Democrat, în frunte cu Victor Ponta. Încă o dată spun: eu nu am participat la acea acțiune și nici la altele cu caracter asemănător, nici Crin Antonescu și niciun alt membru al Partidului Național Liberal. Prin urmare, Victor Ponta a spus o mare minciună, de fapt încă o minciună din multe altele pe care le-a spus în timpul carierei sale de politician”, a adăugat Ion Popa.

La confruntarea de miercuri seară de la B1TV, Klaus Iohannis i-a arătat lui Victor Ponta o fotografie cu lideri PSD lângă fostul președinte al CJ Argeș Constantin Nicolescu, spunându-i că „asta se numește forțarea justiției”. El a cerut să fie prezentată pe ecran o fotografie cu o imagine de grup, din ianuarie 2011, cu mai mulți membri PSD, inclusiv Victor Ponta, în jurul lui Constantin Nicolescu, atunci președinte al Consiliului Județean Argeș.

„Este domnul Ponta aici, domnul Năstase, domnul Severin, domnul Hrebenciuc, domnul Pendiuc, doamna Andronescu, domnul Vanghelie, și mulți alți pesediști, foarte bine cunoscuți, care atunci au afirmat că este vorba despre persecuție politică și în niciun caz nu este bine ca acest domn, care între timp a fost condamnat și eliminat de acolo, să fie deranjat acolo unde își făcea treaba”, a spus Iohannis.

Victor Ponta a răspuns că, pe lângă acea fotografie, există și altele, care ar arăta că la acea manifestare pentru susținerea lui Nicolescu ar fi participat și liberali, între care Crin Antonescu.

„Mai sunt niște fotografii din aceeași zi. Alături de mine era și Crin Antonescu, și bine a făcut, alături de mine era și șeful PNL Argeș, cum îl cheamă, îl cunoașteți, pe șeful PNL Argeș? Nu, nu îl cunoașteți. Erau toți colegii de la PNL în fața unui abuz comis de către un senator PDL, care acuma cred că vă este coleg. Eu cred că noi atunci am cerut independența justiției de acel senator PDL, care acum vă este coleg. Împreună cu Crin Antonescu, împreună cu toți cei de la PNL care erau atunci alături de noi”, a spus Ponta.

În ianuarie 2011, mai mulți lideri ai PSD – Victor Ponta, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Ecaterina Andronescu, Robert Negoiță, Adrian Severin, Radu Moldovan, Titus Colățean, Nicolae Bănicioiu – au participat, la Pitești, la un miting de susținere a fostului șef al CJ Argeș Constantin Nicolescu, la scurt timp timp după ce acesta fusese arestat pentru dare de mită și trafic de influență. Atunci, după pronunțarea deciziei, lui Nicolescu i s-a făcut rău, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Fostul președinte al PSD Argeș, Constantin Nicolescu, și-a pierdut anul acesta funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat că s-a aflat în conflict de interese, decizia fiind definitivă. Tot în acest an, Nicolescu a fost condamnat de Curtea de Apel București la nouă ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de fraudare de fonduri europene pentru reconstrucția a două poduri, prejudiciul fiind de 1,2 milioane de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum a revoluționat Eddie Van Halen muzica rock? Unul dintre cei mai mari chitariști din...