Marcel Ciolacu, prima reacție după revocarea lui Vlad Voiculescu: „A venit mult prea târziu pentru mulți români…”

Marcel Ciolacu, prima reacție după revocarea lui Vlad Voiculescu: „A venit mult prea târziu pentru mulți români...”
Marcel Ciolacu, prima reacție după revocarea lui Vlad Voiculescu: „A venit mult prea târziu pentru mulți români...” / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 14/04/2021, 11:47

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook la revocarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. „Este prea târziu”, consideră Ciolacu.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru.

E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris Ciolacu pe rețeaua de socializare.

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, demiși de la Ministerul Sănătății. Dan Barna, ministru interimar

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, în cursul zilei de miercuri. De altfel, vicepremierul Barna va ocupa funcția de ministru interimar al Sănătății.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre ordinul semnat de Andreea Moldovan: „E ilegal! Secretarii de stat nu au dreptul de a semna ordine care afectează drepturi și libertăți”

Avocatul Gheorghe Piperea susține, într-o postare pe contul său de Facebook, că ordinul semnat de Andreea Moldovan este nu numai ilegal ci și inexistent, deoarece „secretarii de stat nu au dreptul de a semna ordine de ministru care afectează drepturi și libertăți”.

Prima reacție a liderului deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: Este o surpriză că a fost demis fără o discuție în Coaliție

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii este   „o surpriză”. Mai mult, Mosteanu spune că „se va decide dacă vom rămâne în aceeași coaliție”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase