VIDEO Marcel Ciolacu: „Vom veni cât mai curând cu un al treilea pachet social”

Publicat: 19/05/2022, 22:43
Actualizat: 19/05/2022, 23:02

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, că în coaliţia de guvernare este deja pregătit un al treilea pachet social, în condiţiile creşterii continue şi accelerate a inflaţiei, iar acesta va fi implementat „cât mai curând”.

„Ştiţi foarte bine că de când am intrat la guvernare am venit cu un pachet social în ianuarie, acum venim cu acest pachet, Sprijin pentru România, din care 60% a fost în direcţia economică, cum este şi corect şi vedem creşterea economică cea mai mare din Europa. Cu alte cuvinte, Guvernul a luat deciziile cele mai bune în contextul actual.

Că această creştere economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor, este cu totul altceva şi nu pe toate palierele economice şi cu alte cuvinte, din nou Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile, această luptă, mai ales a celor cu venituri mici şi clasa medie, această luptă cu creşterea preţurilor”, a afirmat Marcel Ciolacu, la România Tv.

Președintele PSD spune că acest al treilea pachet social va fi destinat persoanelor cu venituri mici și medii.

„Eu cred că cât mai curând vom veni cu acest nou pachet. Vedem o creştere economică şi acum se vine cu un nou pachet. Important e ca deciziile pe care le iei să fie şi eficiente. Nu trebuie să reacţionezi la emoţie şi nu trebuie să intervii în mod brutal în sistemul economic. Aceste lucruri trebuie să le iei după ce ai stat de vorbă cu toţi partenerii sociali, cu mediul de afaceri”, a adăugat Ciolacu.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase