Mesajul dur al unui lider PSD: Pentru doamna Dăncilă – „Orice om îi este frică” de neiubirea serviciilor

Redactor:
Politic
Mesajul dur al unui lider PSD: Pentru doamna Dăncilă – „Orice om îi este frică” de neiubirea serviciilor
Liviu Pleșoianu a adresat un mesaj premierulului Viorica Dăncilă. Deputatul PSD a precizat că, în contextul în care șeful Executivului l-a numit pe fostul șef al SRI Cătălin Țibuleac ca guvernator al Deltei Dunării, poate avea sloganul „orice om îi este frică de neiubirea serviciilor".

„Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria „Jos Statul Paralel”. Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonșalant că nu știe nimic despre Statul Paralel, „pentru că a fost plecată nouă ani din țară”, dar tot nonșalant îl numește Guvernator al Deltei pe fostul șef SRI Tulcea. Trei concluzii:

1. Pentru SRI… Puteți să vă jucați cu sloganul de bază și să-l adaptați contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de față: DELTA A PRIORI…

2. Pentru doamna Dăncilă#2… Puteți să vă lansați noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: „ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ” DE NEIUBIREA SERVICIILOR…

3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: „Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști ca o râmă, atunci mai bine ridică-te și mori!” (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieșind în față și vorbind… Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi și cu spatele la oamenii care au votat PSD”, a scris Liviu Pleșoianu, duminică, pe Facebook.

Reacția deputatului PSD vine după ce Viorica Dăncilă l-a revocat pe Mălin-Matei Mușetescu din funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării”.

Cătălin Țibuleac a fost șef al SRI Tulcea, iar, potrivit Ziarului de Tulcea, acesta s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani și jumătate în fruntea instituției.

Viorica Dăncilă a făcut de-a lungul timpului mai multe greșeli de exprimare, printre care și cea în care a spus că „orice om îi este teamă de o plângere penală”, atunci când presa a întrebat-o, în mai 2018, despre PNL și USR care ar putea depune o plângere penală la adresa premierului.

Foto: Hepta

Inchide