Mesajul lui Băsescu pentru soția premierului Grindeanu. Ce le transmite și „patrioților înspăimântați” de la PSD

Mesajul lui Băsescu pentru soția premierului Grindeanu. Ce le transmite și „patrioților înspăimântați de la PSD
Publicat: 07/02/2017, 11:24

„Patrioții PSD-iști s-au speriat de popor. Patrioți și iubitori de popor din PSD, nu vă schimbați numerele de telefon, nu vă închideți conturile de facebook. Luați viața de politicianașa cum este în România. Și nu uitați, voi ați început”, a scris fostul președinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Basescu a susținut că „patrioții înspăimântați” plâng ca niște spălătorese la TV pentru că li s-au făcut publice numerele de telefon și primesc insulte din partea populației.

„Îi văd pe «patrioții înspăimântațí» din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon și adresele, că primesc amenințări, înjurături și blesteme pentru ei, pentru soții și copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook. «Patrioții înpăimântați» se plâng că sunt înfricoșați, se simt urmăriți, își simt amenințată liniștea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viața, drept pentru care, plâng ca niște spălătorese pe la toate televiziunile”, susține Băsescu, în contextul în care premierul Grindeanu și președintele PSD, Liviu Dragnea s-au plâns că numerele lor de telefon au fost făcute publice.

Fostul președinte reamintește că în perioada mandatului său a avut parte de experiențe la fel de neplăcute și nu s-a plâns.

„«Patrioții înspăimântați» de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în piețe publice, în sate și orașe, din străfundul bojocilor lor «Băsescu la pușcărie». V-ați întrebat atunci cum se simțea familia mea măi «patrioți înspăimântați» fie că era vorba de soție sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost”, a mai spus Băsescu.

Fostul președinte amintește și momentul țn care în fața casei sale au fost trimiși zeci de bucureșteni să vadă piscina in care își făcea recuperarea dupa operația la coloana vertebrală.

„Nici eu și nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Și atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra țara de voi”, a adăugat fostul președinte.

Traian Băsescu precizează că adresa sa a fost făcută publică în anul 2015 de Victor Ponta, iar telefoanele sale (mobilul si fixul) sunt cunoscute public de un an si jumătate, decizie asumată.

„Primesc zilnic sute de telefoane și mesaje, și nu mă sperii deloc. Mesaje cu amenințări, altele cu blesteme pentru mine și familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinși de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversații plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre țară sau despre problemele lor”, a spus Basescu.

Fostul președinte susținea din toate aceste telefoane, plăcute sau nu află o mulțime de lucruri despre oamenii din țara, dar si despre cei care muncesc în străinătate.

„Și atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon”, susține acesta.

Băsescu îi îndeamnă pe „patrioții înspăimântați” de la PSD să nu se sperie și să răspundă poporului.

„Răspundeți poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături și blesteme (de care nu trebuie să vă speriați, că nu vă face nimeni nimic), veți afla de la oameni foarte multe lucruri și vă asigur că merită să-i ascultați”, la transmite Basescu PSD-iștilor „patrioți iubitori de popor”.

Fostul șef de stat a are un mesaj în post scriptum și pentru soția premierului Grindeanu, pe care o îndeamnă să nu lăcrimeze pentru câteva fluierături și să o sune pe Maria Basescu dacă are nevoie de ceva.

„Doamnă Grindeanu, fiți bărbată și nu lăcrimați pentru câteva fluerături. Sunteți soția Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu. Asta-i viața în stratosferă, iar dacă aveți nevoie de ceva curaj, sunați-o pe Maria”, conchis Traian Basescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier