Mesajul Oanei Mizil pentru Ponta: „Victore, Victore! Nimic mai mult nu spun, știe el la ce mă refer”

Redactor:
Clarice Dinu
Mesajul Oanei Mizil pentru Ponta: „Victore, Victore! Nimic mai mult nu spun, știe el la ce mă refer”
Audiată la DNA în dosarul lui Marian Vanghelie, Oana Mizil i-a transmis un mesaj lui Victor Ponta, imediat după ce și-a depus demisia din funcția de deputat.

Vreau să-i transmit un mesaj: Victore, Victore! Și mă uit în ochii lui. Și nimic mai mult nu spun. O spun cu voce mai groasă și știe el la ce mă refer. Îmi pare rău pentru el și pentru Daciana”, a spus Oana Mizil, după ce și-a depus demisia la Parlament.

Ea a acuzat o operațiune politică în cazul lui Marian Vanghelie. 

Oana Niculescu Mizil declarase, joi, după ce a fost audiată la DNA, că își va depune demisia din calitatea de deputat. „Tot ce vreau să vă anunț este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în fața justiției”, a spus Oana Mizil, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat că este nevinovată.

„Sunt total nevinovată. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur și simplu mă consider nevinovată pentru că îmi place moda, nu am putut să stau departe de modă. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun câștig”, a adăugat ea.

Inchide