Mihail Neamțu a întrerupt ședința din Parlament în care vorbea premierul. „Ponta este Iuda și ne-a vândut”

Mihail Neamțu a întrerupt ședința din Parlament în care vorbea premierul. „Ponta este Iuda și ne-a vândut”
Venit în Parlament să prezinte scrisoarea de intenție cu FMI, premierul Victor Ponta a fost surprins de liderul Noii Republici, Mihail Neamțu, care a mers la la tribuna de unde premierul vorbeea și a pus două punguțe cu bani. Pe umeri cu un tricolor, Neamțu a fost scos imediat din țară. "Luați banii de aici și dați-i înapoi domnului Neamțu, poate are nevoie pentru partid", a comentat șeful guvernului.

Venit în Parlament să prezinte scrisoarea de intenție cu FMI, premierul Victor Ponta a fost surprins de liderul Noii Republici, Mihail Neamțu, care a mers la la tribuna de unde premierul vorbea și a pus două punguțe cu bani. Pe umeri cu un tricolor, Neamțu a fost scos imediat din sală.

„Eu totuși vă rog să returnați banii domnului Neamțu, poate are nevoie pentru constituirea noului partid. Domnia sa a spus că din lipsă de bani nu a fost ales în partid, și nu din lipsă de voturi, și nu aș vrea să fie lipsit de resursele necesare”, a comentat șeful guvernului.

Liderul partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, a protestat în timpul ședinței celor două camere ale Parlamentului, acuzându-l pe Victor Ponta de lobby pentru o companie privată și spunând că „are cearșaful mânjit de cianuri”.

„Este pentru prima dată când românii de pretutindeni își dau mâna împotriva acestei cianurizări a României. Domnul Ponta are cearșaful acasă mânjit de cianură, iar domnul Antonescu are doar perna plină de cianură. Așa cum Iuda a vândut pentru 30 de arginți, Ponta a trădat pentru mult mai mulți bănuți de aur. Există o solidaritate între acești politicieni, care sunt mai degrabă niște lobby-iști pentru companii private. Ei au vândut România într-o mizerabilă afacere unei companii private. Vâzarea de țară trebuie condamnată de cetățenii români. Șova și cu Ponta s-au comportat ca niște agenți de PR”, a spus Neamțu, la ieșirea din plen.

Mai mult, liderul Noii Republici i-a acuzat deopotrivă și pe liderii PDL și pe președintele Traian Băsescu.

„Domnul Traian Băsescu, alături de mulți membri ai actualei opoziții sunt la fel de condamnabili la acest proiect. Oameni precum Cristian Preda și Mihai Răzvan Ungureanu sunt politicieni care nu pot vorbi pentrucă au avut directe interese uneori de natură materială în situația Roșia Montană. Sau consilieri personali care au fost implicați, de pildă Corina Vințan”,  a mai spus Neamțu.

Inchide