Ministrul Energiei s-a împiedicat pe scările de la Palatul Victoria

Redactor:
Andrei Luca Popescu
Ministrul Energiei s-a împiedicat pe scările de la Palatul Victoria
Noul ministru al Energiei, Toma Petcu (ALDE), s-a împiedicat pe scările de la Palatul Victoria, ridicându-se însă rapid. Cei 26 de miniștri ai Cabinetului Grindeanu au sosit la Guvern îmbarcați în trei microbuze, fiind primiți de fostul premier Dacian Cioloș.

Toma Petcu, noul ministru al Energiei, s-a împiedicat pe scările de la intrarea în Guvern, ridicându-se însă rapid. Echipa de miniștri a lui Sorin Grindeanu a sosit de la Cotroceni, unde a depus jurământul de învestire, la Palatul Victoria, unde a fost întâmpinată de fostul premier Dacian Cioloș.

Petcu, deputat ALDE de Giurgiu, a fost președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. El a fost schimbat din funcție de premierul Dacian Cioloș, după o vizită a președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în Giurgiu, Petcu fiind în conducerea ALDE Giurgiu și participând la întâlnirea cu Tăriceanu. Cioloș pusese condiția ca demnitarii păstrați în instituțiile din subordinea guvernului tehnocrat să nu facă politică.

Noul ministru are un CV plin de greșeli de ortografie, dar și de formulări cel puțin bizare, postat pe Camera Deputaților.

„Pot asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani cu exceptia celui economic”, scrie Petcu în CV-ul său, cu ortografia de rigoare.

De asemenea, la rubrica „alte competențe și aptitudini”, Petcu scrie într-o română aproximativă: „Pregătire militară și de autoapărare, dobțndite ăn cadru Școli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roșu”.

În rest, Toma Petcu se recomandă „bun coordonator, calitate dobîndită prin funcțiile deținute și bun orgnizator, calitate dobîndită prin anumite funcții administrative si politice deținute (secretar general, vicepreședinte, etc.)”.

Petcu se laudă de asemenea în CV-ul său cu aptitudinea de a folosi programul Acrobat Reader, acesta fiind un simplu software de citire a documentelor PDF.

Miercuri, la audierile din Parlament, Petcu a explicat că nu el și-a postat CV-ul în această formă pe pagina oficială a Camerei Deputaților, de altfel acesta fiind un CV vechi, pe care i l-a scris secretara.

Toma Petcu susține că nu el a scris CV-ul său plin de greșeli care apare pe pagina Camerei Deputaților, ci „cei de la grup” (grupul ALDE). „Au luat un cv mult mai vechi de al meu, atunci eram propus pentru o funcție tehnică și cred că e de acum 20 ani de ani de zile, dacă vă uitați în cv-ul de mai sus, o să vedeți că am condus două companii private și am căpătat experiența necesară. El a fost completat cred că de secretara mea, acum zece ani de zile. Cei de la grup l-au pus pe site. Am aflat din presă”, a declarat Toma Petcu.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Motivul pentru care persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi de Covid-19, explicat de experți
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
Electric Castle 2021 a fost amânat. Când va avea loc, de fapt, festivalul mult așteptat...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Inchide