Ministrul Muncii către tinerii liberali: „Nu mai alergați degeaba după diplome, oricum n-o să vă folosească”

Ministrul Muncii către tinerii liberali: Nu mai alergați degeaba după diplome, oricum n-o să vă folosească
Publicat: 01/09/2013, 13:29
Actualizat: 31/07/2014, 14:26

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, i-a sfătuit pe tinerii liberali aflați la Școala de vară de la Mamaia să renunțe la „goana” după diplome pentru că oricum acele „hârtii” nu le vor fi de folos.

„Nu mai alergați degeaba după masterate și alte diplome. Nu vă mai umpleți geamantele de hârtii că oricum nu vă folosesc la nimic. Trebuie să vă însușiți noțiunile pe care le acumulați”, a spus Câmpeanu, în ultima zi a Școlii de vară a TNL.

Ministrul Muncii a făcut aceste declarații în contextul în care o tânără de la organizația TNL Constanța i-a recomandat adoptarea unei legi pentru ca practica și voluntariatul fiecărui absolvent de studii superioare să fie recunoscute de angajator.

„Este o idee foarte bună și așa ar fi normal să fie. Numai că degeaba adoptăm noi o lege prin care obligăm agenții economici, indiferent de domeniu, să țină cont de practica unui absolvent ca experiență profesională. Oricum nimeni nu o va respecta. Repet, este o idee foarte bună, dar nu se va ține cont de ea”, a mai spus Câmpeanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase