Ministrul Transporturilor face anunțul: Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată

Redactor:
Alexandru Costea
Ministrul Transporturilor face anunțul: Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată
Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, a transmis, luni, pe Facebook, că este „bucuros" că activitatea sa este montorizată de către „un fost prim-ministru", asigurându-l că a fost semnat contractul pentru reparația pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni, iar parcarea de la Sosiri a fost asfaltată rapid.

„Și unii politicieni ar trebui să aibă puțină răbdare, mai ales că și ei știu ce însemnă termenele procedurale legale. Am văzut că un fost Prim-Ministru era nerabdător cu situația Aeroportului Otopeni. Eu aleg să-i răspund cu imagini și acțiuni. Aeroportul Otopeni a finalizat achiziția, în regim de urgență, a unui număr de 150 de cărucioare pentru bagaje. Vor mai fi achiziționate și altele, pe procedura normală, la termen. Conducerea, nouă, a CNAB a reușit într-un termen rapid, asfaltarea parcării din zona sosiri, lucru ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Tot pentru corecta informare a domnului fost Prim-Ministru, dar mai ales a cetățenilor români, anunț că s-a semnat contractul pentru reaparația capitală a pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni. Aceasta nu a mai suferit reparații capitale din anul 1997. Tot ce s-a făcut la această pistă au fost doar lucrări curente, de întreținere”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, însoțind mesajul cu fotografii ale cărucioarelor achiziționate și parcării din fața terminalului Sosiri de la Aeroportul Otopeni.

El a mai scris că este atent „la tot ce se întâmplă” la Companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează și că este „bucuros” și motivat de faptul că activitatea sa este monitorizată.

„Ce vreau să înțeleagă toată lumea este faptul că, sunt atent la tot ce se întâmplă la Companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează și acolo unde sunt probleme, le cer tuturor conducerilor acestor Companii să intervină în regim de urgență, astfel încât cetățenii români să nu aibă de suferit. Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată și acest lucru mă motivează și mai tare”, a conchis oficialul din Guvern.

Sâmbătă, fostul premier și actualul lider al ProRomânia, deputatul Victor Ponta, a scris pe Facebook despre situația din Aeroportul Otopeni la ora 01:30 dimineața.

„Aeroportul București Otopeni – ora 1.30 dimineața! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri «de bine« ( alături de tradioționala deja «..ie») : mincinosule – nesimțitule – incompetentule! Polițiștii de frontieră stau înghesuiți în câteva cabine și fac minuni să proceseze pașapoartele oamenilor obosiți de pe drum și nervoși pentru cozile uriașe / trebuie unificate cele două puncte de control existente acum și mărit spațiu de intrare ( așa cum s-a făcut deja și funcționează la PLECĂRI / dar pentru noi spațîi și noi cabine pentru polițiști este nevoie de aprobarea și organizarea Ministerului Transporturilor – care evident are treburi mai importante de făcut!

Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!

Pentru a pune porți electronice accesibile tuturor celor care au pașapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor – care nu are timp de așa ceva!

După ce reușim să trecem toți de control ( prin efortul polițiștilor prezenți la ora asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să așteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă – și pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor !

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil și din lume) unde nu mai există cărucioare pentru cei cu bagaje multe – probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!

Românii din Diaspora sunt indignați ( pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum însă vor vedea că vin acasă în vacanță și vor sta și mai mult la cozi la aeroporturi și la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii noștri moldoveni ne-am reobisnuit deja să îi ținem ore în șir ! Pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări : minciuni la televizor și ședințe de Partid!

Din acești motiv avem nevoie să scăpăm de miniștrii politruci, mincinoși și corupți! Că să nu mai vedem cum Statul Român își umilește cetățenii în fiecare zi!

Ps – recunosc că nu mai am chef de toți «inteligenții» de profesie care, la orice critică fac, îmi postează răspunsul imbecil «dar ce mai Ponta pe vremea ta nu era așa» !!! Nu – nu era – pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză ; și pentru că din 2015 până azi traficul aerian și terestru au crescut enorm și condițiile au rămas același! Și oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum!

Cuc – lasă minciunile și afacerile și fă ceva pentru românii de care îți bați joc în fiecare zi!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Victor Ponta.

Inchide