MISS PARLAMENT 2012-2016. După o discuție „ca-ntre băieți”, un deputat vrea să-și urce colegele pe podium: „Astfel de concursuri sunt peste tot în lume”

MISS PARLAMENT 2012-2016. După o discuție „ca-ntre băieți, un deputat vrea să-și urce colegele pe podium: „Astfel de concursuri sunt peste tot în lume
Publicat: 20/08/2013, 17:04
Actualizat: 07/05/2019, 00:38

Nici nu au ieșit din vacanța că parlamentarii se gândesc la alte activități de relaxare. Deputatul PDL Alin Popoviciu și-a anunțat ideea de a organiza un concurs de Miss Parlament pentru toate colegele sale, acestea urmând a fi nominalizate la categoriile „cea mai frumoasă”, „cea mai bine îmbrăcată”, „cea mai populară ” și „cea mai deșteaptă”.

Democrat-liberalul precizează că ideea a pornit de la o discuție „între băieți”, între reprezentanți ai mai multor partide, în încercarea de a stabili cine este cea mai frumoasă doamnă din Parlament. Astfel, Popoviciu vrea ca în septembrie deputații și senatorii să decidă, nu însă prin organizarea unui concurs propriu-zis, ci prin completarea unor formulare.

„Cu siguranță nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ținute de gală sau în costume de baie, așa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Și dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare”, a declarat Popoviciu, pentru gândul.

Întrebat dacă a discutat și cu doamnele din Parlament, pedelistul nici nu e interesat de un acord al dânselor. „Sunt sigur că vor veni să voteze și ele, asemenea celorlalți parlamentari, astfel de concursuri sunt peste tot. Doamnele nu trebuie să fie de acord pentru că vor vota”, a completat el.

Gorghiu: „Astfel de fantezii sunt doar în capul lui”

Cu toate acestea, situația nu e chiar așa. Deputata PNL Alina Gorghiu, al cărei nume a fost promovat în rândul doamnelor frumoase, consideră că un astfel de concurs este o prostie. „E o aberație marca Popoviciu. Cred că ar trebui să-și revină în simțiri odată cu toamna, că trece căldura. Parlamentul nu e un loc în care să defilezi pe un podium, astfel de fantezii sunt doar în capul domnului Popoviciu”, a spus Gorghiu, contactată de gândul.

Fostă câștigătoare a titlului de Miss România, Roberta Anastase spune pas titlului de Miss Parlament. „Nu mă puneți să comentez așa ceva, vă rog, astea sunt declarații de vară, sper ca toamna să-l răcorească. Deși nu pare, cred că sunt lucruri mai serioase de făcut în parlament. Pentru mine, titlul de Miss România a fost o oportunitate atunci să vizitez lumea, așa Parlamentul îl vizitez zilnic”, a precizat Anastase, contactată de gândul.

Nica: „Mie îmi plac toate doamnele”

Amuzat peste măsură de ideea lui Alin Popoviciu, deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru revine totuși la realitate. „Ce să spun, parlamentarii mai spun lucruri trăznite, mai bine făceau niște inițiative legislative, era mult mai util. Oricum femeile conduc lumea, au putere în Parlament. Toate merită să fie pe podium pentru că au cea mai grea meserie: de mamă, de soție”, a precizat și Ciuhodaru, pentru gândul.

La fel de încântat de idee este și deputatul PSD Ciprian Nica. Ușor ironic la adresa lui Popoviciu, Nica inistă asupra faptului că toate femeile merită să ocupe un loc fruntaș. „Îmi plac ideile dânsului, sunt spumante ca șampania. Sunt de acord dacă mă pune pe mine președintele juriului. Da, mai trebuie să ne descrețim și noi frunțile, dar acum avem alte treburi mai importante. Mie personal îmi plac toate doamnele din Parlament. Cătălina Ștefănescu e un copil frumușel, simpatic, de viitor, doamna Gorghiu, doamna Firea, chiar și doamna Udrea, de ce nu”, a comentat deputatul, contactat de gândul.

Pe lista numelor de doamne din Parlament, mediatizate pentru a urca pe podium, se află și Elena Udrea (PDL), Roberta Anastase (PDL), Alina Gorghiu (PNL), Raluca Turcan (PNL), Cătălina Ștefănescu (PSD) și Vasilica Miron (PPDD).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier