Neînțelegeri în USL Brașov. Liberalul Căncescu vrea armistițiu cu pedelistul Scripcaru. Niță(PSD): „Orice fel de colaborare cu PDL-ul e interzisă”

Neînțelegeri în USL Brașov. Liberalul Căncescu vrea armistițiu cu pedelistul Scripcaru. Niță(PSD): Orice fel de colaborare cu PDL-ul e interzisă
Publicat: 20/06/2012, 17:12
Actualizat: 23/07/2012, 19:24

Neînțelegeri în USL la Brașov, după ce liberalul Aristotel Căncescu, reales ca președinte al Consiliului Județean Brașov, i-a propus „un armistițiu” primarului PDL George Scripcaru. „Orice fel de colaborare cu PDL-ul e interzisă cu desăvârșire”, a replicat liderul PSD Constantin Niță, deranjat de demersul colegului uselist Căncescu.

„Oferta” șefului Consiliului Județean pentru primarul Brașovului a fost făcută astăzi, într-o conferință de presă. „Trebuie să facem un armistițiu, pentru că altfel nu avem nimic de câștigat, nici noi ca persoane, nici Brașovul. Este obligatoriu acest armistițiu, orice s-ar zice primarul Brașovului este un om inteligent și își dă singur seama că acest armistițiu este obligatoriu. În primul rând trebuie să facem armistițiul, e teoria pașilor mici și eu zic că primul pas important este armistițiul”, a spus Căncescu, răspunzând la o întrebare privitoare la o eventuală colaborarea cu primarul Brașovului pe anumite proiecte comune.

Niță: „Căncescu trebuie să ceară aprobarea conducerii USL”

„Orice fel de colaborare cu PDL-ul e interzisă cu desăvârșire, atât prin protocolul național al USL, cât și prin cele locale, plus hotărârile congreselor celor trei partide din alianță. Iar dacă domnul Căncescu vrea acum să colaboreze cu PDL-ul și cu Scripcaru, trebuie mai întâi să anunțe Bucureștiul și să ceară aprobarea conducerii USL, să vedem cine o să i-o dea!”, a venit replica lui Constantin Niță de la PSD, coleg de alianță cu Aristotel Căncescu.
Întrebat dacă va da curs propunerii de „armistițiu și colaborare” a lui Căncescu, edilul pedelist Scripcaru a evitat un răspuns limpede: „Din punctul meu de vedere, trebuie să ne intereseze doar să dezvoltăm proiecte integrate pentru comunitatea Brașovului, prin accesarea de fonduri europene, care să genereze locuri de muncă și dezvoltare, altceva n-am ce comenta”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase