Nelămuririle Doinei Pană: Nu înțeleg de ce Tudose le-a cerut demisia miniștrilor Shhaideh și Plumb

Nelămuririle Doinei Pană: Nu înțeleg de ce Tudose le-a cerut demisia miniștrilor Shhaideh și Plumb
Publicat: 17/10/2017, 12:28
Actualizat: 17/10/2017, 19:59

Întrebată dacă a înțeles de ce a cerut premierul demisia miniștrilor Shhaideh și Plumb, Doina Pană a spus că nu a văzut emisiunea televizată în care Tudose le-a indicat pentru remaniere.

Solicitată să comenteze declarațiile publice ale premierului Tudose, care a precizat, la Parlament, că din cauza problemelor penale și a percepției existente la Bruxelles, Shhaideh și Plumb trebuie să plece din Guvern, Doina Pană a răspuns: „Nu, nu înțeleg, atât timp cât Constituția spune ceva și o directivă europeană, mai nou, spune același lucru”.

Doina Pană a mai spus că în CExN premierul Tudose nu a spus că își dă demisia dacă miniștrii Shhaideh și Plumb nu pleacă.

Întrebată de ce au demisionat, totuși, cei doi miniștri, Doina Pană a invocat, cel puțin în cazul lui Sevil Shhaideh, motive personale.

„Sevil, din ianuarie, e hărțuită în permanență. Viața de minsitru nu e o viață ușoară, responsabilitățile sunt uriașe. Înseamnă nu numai enorm de multă muncă fizică, înseamnă un stres permanent. Dacă la toate astea se adaugă niște stresuri de luni de zile legat de chestiuni pentru care tu nu ești vinovat, dar se fac atâtea afirmații publice, te simți vânat, oricât ai fi de super-om, și pe doamna Sevil o consider un fel de super-om, având în vedere toată activitatea ei de când o cunosc. Cu toate astea cedezi la un momet dat”, a spus Doina Pană.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase