Olguța Vasilescu, ironică la adresa PNL: „Eroii” au fost păziți azi la Iași de jandarmi, poliția locală, SPP și lunetiști

Redactor:
Ana Petrescu
Olguța Vasilescu, ironică la adresa PNL: „Eroii” au fost păziți azi la Iași de jandarmi, poliția locală, SPP și lunetiști
Olguța Vasilescu a afirmat că „eroii" de la PNL au fost păziți la mitingul de la Iași, de jandarmi, poliția națională, SPP cu zeci de mașini arondate pentru Klaus Iohannis și lunetiști. Purtătorul de cuvânt al PSD precizează că a fost cam mare cheltuială pe bani publici pentru câțiva participanți.

„«Eroii» de la PNL spuneau că PSD-iștii au curaj să iasă pe stradă doar păziți de jandarmi. Pe ei i-au păzit, azi, la mitingul de la Iași, jandarmii, poliția națională și locală, SPP-ul cu zeci de mașini arondate doar pentru Johannis și lunetiști pe toate blocurile… Cam mare cheltuiala din bani publici pentru câțiva participanți…”, a scris Lia Olguța Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.

Reacția acesteia vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a afirmat, la prima sa participare la un miting al PNL, care a avut loc, sâmbătă la Iași, că a venit pe jos până în Piața Unirii iar oamenii au fost foarte primitori, nu ca la mitingul PSD de joi tot la Iași.

„Dați-mi voie să vă spun despre Iași. Am venit acum pe jos. Știu cum se face. Dar parcă nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Oameni foarte primitori. Oameni foarte calzi”, a spus președintele României.

PSD a organizat, joi, la Iași un miting, cu ocazia celebrării Zilei Europei. Manifestația a avut loc în aceeași zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. Liviu Dragnea a afirmat, după ce dintre simpatizanții PSD s-au auzit câteva huiduieli, spunând că „derbedeii” umblă pentru că PSD e cel mai mare partid, dar cei mai mulți se uită la măsurile luate.

La manifestația social-democraților organizatăi, joi, în Piața Unirii din Iași, au participat până la 10.000 de persoane, în timp ce peste 1.000 de protestatari, s-au adunat în mai multe zone ale orașului, și i-au huiduit și fluierat pe simpatizanții PSD.

 

Inchide