OPOZIȚIA, unde este Opoziția? Tomac face apel pentru depunerea moțiunii împotriva Guvernului. Dragnea va ieși BASMA CURATĂ!

OPOZIȚIA, unde este Opoziția? Tomac face apel pentru depunerea moțiunii împotriva Guvernului. Dragnea va ieși BASMA CURATĂ!
Publicat: 10/11/2018, 12:31
Actualizat: 25/03/2019, 23:55

„Prizonieri într-o țară lovită de ciuma roșie! Guvernatorul BNR anunța săptămâna aceasta că pâinea se va scumpi deși am avut cea mai mare producție de grâu din Europa. Un paradox românesc al timpurilor noastre, într-o țară stăpânită de un om viclean și disperat. Sub această guvernare toxică, s-au dat peste cap toate principiile economiei de piață. Din păcate, în continuare, suntem prizonieri într-o țară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu fața curată decât un singur om: Liviu Dragnea. Iar noi, opoziția, ce facem? Moțiune”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a enumerat câteva situații contradictorii din România, precum negocierile cu Oman și Qatar pentru realizarea de autostrăzi în parteneriat public-privat, deși țara ar putea primi finanțare de la Uniunea Europeană.

„O țară care are creștere economică record în UE, dar unde sărăcia se adâncește. O țară unde salariile la stat cresc amețitor, dar unde se dublează numărul copiilor analfabeți. O țară unde se mărește, pe zi ce trece, numărul mașinilor de lux, dar unde se înregistrează cel mai mare număr de toalete în fundul curții. O țară unde șeful Camerei Deputaților își face palat la malul mării, cu lift și majordom, dar unde oamenii mor cu zile în spitale. O țară care are la dispoziție zeci de miliarde de euro de la UE, dar care caută finanțare pentru autostrăzi în Oman și Qatar. O țară care stă pe un munte de sare, dar importă acest produs, prin firme fantomă, din Ucraina. Săraca țară bogată!”, a completat Eugen Tomac.

Și președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că opoziția va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, însă trebuie așteptat momentul potrivit pentru acest demers.

Pe 5 noiembrie, liderul PNL declara, referitor la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, că după ședința CEx al PSD vor apărea oportunități pe care liberalii nu le vor rata. Acesta a adăugat că PNL așteaptă momentul potrivit pentru a atrage noi susținători privind demiterea Guvernului.

„În ceea ce privește moțiunea de cenzură, PNL împreună cu partenerii din opoziție va depune moțiunea de cenzură în această sesiune parlamentară, în momentul cel mai potrivit, când vom avea garanția că putem obține numărul maxim de voturi posibil de la parlamentari din actuala majoritate parlamentară. După cum vedeți la PSD se stă cu cuțitele pe masă sau cu cuțitele în valiză. Unii mai curajos au scos cuțitele pe masă. E păcat că stricăm această zi a cuțitelor lungi din PSD. În funcție de deciziile luate în ședința de astăzi și în ședința următoare despre remaniere sunt convins că vor apărea noi oportunități pe care nu le vom rata. Le vom fructifica. Suntem angajați în negocieri extrem de serioase”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, de luni de la Parlament.

PNL intenționează depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului. Biroul Executiv al partidului a votat în ședința din săptămâna trecută, ca parlamentarii PNL să nu părăsească Bucureștiul, în intervalul 14-21 noiembrie, în contextul intenției de a depune în acea perioadă o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, au spus surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX.

Ultima moțiune de cenzură împotriva Executivului, inițiată de PNL și susținută de USR și PMP, a fost depusă pe 20 iunie.

Pe 27 iunie, Camera Deputaților și Senatul au respins moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, inititulată „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”. Parlamentarii PSD-ALDE au fost prezenți în sală, pentru a asigura cvorumul la moțiune, dar nu au votat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?