Orban VS Ciolacu | Premierul reacționează: De ce să îmi dau demisia, că am reparat prostiile făcute de PSD?

Redactor:
Diana Grigore
Orban VS Ciolacu | Premierul reacționează: De ce să îmi dau demisia, că am reparat prostiile făcute de PSD?
Ludovic Orban i-a răspuns, luni seară, lui Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a cerut demisia. Premierul îl întreabă ironic pe liderul PSD de ce și-ar da demisia, susținând că PNL a modificat „toate prostiile făcute în trei ani de guvernare care au dus la un deficit de peste 4%".

„De ce să îmi dau demisia? Că reparăm toate prostiile care au fost făcute în trei ani de guvernare, care au dus la un deficit de peste 4% pe anul 2019, care au generat niște cheltuieli care multe dintre ele sunt sifonări ale banului public? Nu există așa ceva. Am luat decizia să îmi angajez răspunderea pentru că obiectivul nostru a fost acela de a adopta Legea bugetului de stat până la 30 decembrie. Să îmi arate unde scrie în Constituție că Guvernului îi este interzis să își angajeze răspunderea pe Legea bugetului. Nu există nicio prevedere”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Reacția vine în contextul în care liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ar trebui să își dea demisia dacă CCR va da dreptate PSD cu privire la neconstituționalitatea Legii bugetului de stat.

Foto: colaj 

 

Inchide