Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban: „Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum”

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban: „Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum”
Dialog incendiar. Ciutacu: „V-ați drogat vreodată?” Ce au răspuns Victor Ponta și George Simion (VIDEO)
Publicat: 11/08/2020, 09:05

Parlamentarii Pro România vor susține moțiunea de cenzură anunțată pentru luna august împotriva Cabinetului Orban, potrivit unui comunicat transmis de Delegaţia permanentă a partidului.

Victor Ponta afirmă că Guvernul trebuie să plece, pentru că România a ajuns într-o situație mai rea decât la începutul pandemiei.

„Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone. Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”, a declarat Victor Ponta, după o serie de discuții cu Delegaţia permanentă a partidului.

Marcel Ciolacu a anunțat moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Pe data de 30 iulie, președintele interimar al PSD a anunțat că social-democrații se pregătesc să deoună p moțiune de cenzură împotriva Guvernului, în luna august.

„Avem de-a face cu un guvern cu credibilitate zero. Un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de către PSD sau Opoziţie, de aceea am hotărât astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august. (…) Colegii au propus ca la jumătatea lunii august să avem moţiunea depusă. La baza moţiunii va sta cartea neagră a guvernării PNL, cronologic, dar şi pe fiecare domeniu în parte”, a spus Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.