Piedone e CATEGORIC: nu mă retrag și merg până la capăt / Primarul Sectorului 5 mărturisește că este amenințat, înjurat și umilit

Publicat: 29/03/2024, 13:31

Cristian Popescu Piedone declară ferm, într-o intervenție la Antena3, că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Asta, în ciuda faptului că este amenințat, înjurat și umilit de către adversarii săi politici. 

Cred că m-am săturat să tot repet nu mă retrag și merg până la capăt. Mă amenință, mă lovesc, mă înjură, mă umilesc. Duc, că am spatele bătătorit de ura lor.

Piedone își spune credința în cetățenii, care „nu îl abandonează”. Primarul le transmite dușmanilor că „a venit ziua decontului”.

Cetățenii sunt sătui de ei. Cetățenii știu cine sunt. Cetățenii știu ce pot. Ei nu mă abandonează. Cetățenii m-au făcut să fiu tare împotriva tuturor atacurilor lor. Chiar dacă mă leagă, dacă mă omoară ei, cetățenii vor rămâne să mă răzbune. Gata cu batjocura, gata cu minciuna. Suntem mulți și nu ne puteți răpune. Suntem mulți, dragi politicieni, și nu fac demagogie. Că vă convine sau nu, a venit ziua decontului.

„Dacă mă duc în prăpastie, nu mă întorc”, mai spune Piedone, adăugând „cuvântul meu este cuvânt”.

În cercurile astea, vin tot felul de zvonuri. Eu trăiesc într-un glob de sticlă, n-aud și eu lucrurile astea? Suntem toți făcuți din carne și oase, din sânge. Credeți că nu resimțim? Credeți că familia mea nu resimte lucru lucrurile astea? Am zis o vorbă dacă mă duc în prăpastie, nu mă întorc de la marginea prăpastiei. Și acolo cuvântul meu este cuvânt. Am zis că merg până la capăt. Merg până la capăt, indiferent ce se întâmplă. Dar nu mai au ce se întâmple? Ce să se întâmple? Se gândesc în neputința lor ce? Să-l aresteze? Să-mi scoate 20 de milioane de dosare? Dar ce-ați făcut? Ați dormit 30 de ani?

Piedone transmite că acest „coșmar” al cetățenilor se va încheia pe 9 iunie, însă „coșmarul lor” abia atunci începe. Edilul spune că adversarii săi ar fi în stare „să-i bea sângele”, pentru că „sunt geloși”.

Coșmarul nostru, al cetățenilor, se încheie pe data de 9 iunie. Coșmarul lor de-abia atunci începe. Pentru că ambiția mea și încrederea cu care suntem învestit astăzi și ei știu și din toate sondajele. Eu nu merg pe sondaje, eu nu mă duc după nicio fentă, eu merg în realitate. Nu, nu mă duc într-o realitate virtuală indusă sau creată sau trăită de toți. Eu de când mi-am anunțat candidatura, merg pe cioburi. Credeți că eu nu știu că trăim, totuși, în România? Aceste partide, care nu au putut crea un candidat, nu mi-ar bea și sângele? Nu ar fi în stare de orice? Sunt geloși. Asta este eticheta, pentru că ei nu pot.

Președintele executiv al PUSL mărturisește că a purtat discuții cu liderii relevați de pe scena politică.

Ca președinte de partid, ca președinte al Partidului Umanism Social-Liberal din România, sunt dator și m-am întâlnit cu toți liderii de partid care au contat, de la Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, la Simion. Nu m-am întâlnit cu USR.

Da, ne-am întâlnit, da, au fost discuții, da, e normal. Nu m-a îndoit nimeni de la nimic. Merg până la capăt și merg cu Partidul Umanist Social-Liberal. Dar nu voi avea oboseală, nu voi avea somn. Este ambiția mea. Dacă mor pe teren, am să demonstrez acestor mega-specialiști, acestor mega care n-au făcut nimic decât contracte și proiecte sterile, care zac și au luat banii doar pe studii de fezabilitate și nu sunt puse în practică, am să demonstrez, cu toată nepriceperea mea, cu prostia mea, cum, așa cum sunt catalogat și jignit, că îi scot la tablă și acolo și să înțeleagă, ei să facă politică de la nivelul Primăriei Generale în sus.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Vali Vijelie, părăsit de soție după ce a văzut pozele din CANCAN.RO. „Fiecare își vede...
Noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Naomi. Ce au scos la iveală prietenii apropiați
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă din Marea Britanie, sfâșiată de urs pe Transfăgărășan! Femeia a scos mâna pe geam...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Polonia susţine că este pregătită să găzduiască arme nucleare ale NATO
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Locuri de muncă în România. Salariile oferite de un mare angajator
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
A fost găsit craterul din care s-a desprins „a doua Lună” a Pământului