Pleșoianu, despre posibila candidatură a lui Dăncilă la prezidențiale: Se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni

Redactor:
Politic
Pleșoianu, despre posibila candidatură a lui Dăncilă la prezidențiale: Se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni
Liviu Pleșoianu a declarat, despre faptul că Viorica Dăncilă a spus că va candida la prezidențiale dacă PSD îi va cere, că aceasta nu comentează deciziile „justiției", dar se sacrifică pentru patrie și vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, atunci „partenerul de ping-pong narcisist", Eugen Teodorovici.

„Au respins revizuirea adopției. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetițe, surori de suflet. …Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în «Club». Dăncilă nu comentează deciziile «justiției» și, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile «justiției». Dacă nu experții în ping-pong, atunci Werner sau Barna/Cioloș… Ceea ce e foarte bine, pentru că înțeleg că sunt foarte iubiți de popor tocmai pentru că iubesc la rândul lor foarte mult «justiția» minunată din România…”, a scris Liviu Pleșoianu, joi, pe Facebook.

Deputatul PSD a precizat că își va face datoria până la capăt în acest an, însă dacă după două mandate ale lui Traian Băsescu mai vine unul al lui Klaus Iohannis, atunci poporul nostru „se va duce vesel spre prăpastie”.

„Eu îmi fac datoria până la capăt anul acesta. Însă lucrurile sunt clare: poporul român se va duce vesel spre prăpastie sau se va trezi. E ultima deschidere de destin. Nu poți să ratezi la infinit și să ai totuși, la infinit, alte ocazii… Dacă, după două mandate Băsescu, vine și al doilea mandat Iohannis, ori primul mandat Barna/Cioloș/Dăncilă/Narcis, atunci… bine”, a conchis Pleșoianu.

Reacția acestuia vine după ce Viorica Dăncilă a spus, joi la DC News, că dacă PSD îi va solicita să candideze la alegerile prezidențiale, va accepta ce spune formațiunea și nu va da înapoi. Ea a menționat însă că opțiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

Până acum și-au anunțat intenția de a candida la prezidențiale Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu. De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu ar dori să fie candidatul coaliției la alegerile prezidențiale. PSD ia în calcul și un prezidențiabil din afara partidului.


 

 

Inchide