Pliante electorale ale lui Tișe și Papahagi, în cutiile poștale ale clujenilor

Pliante electorale ale lui Tișe și Papahagi, în cutiile poștale ale clujenilor
Publicat: 29/10/2012, 02:45
Actualizat: 27/09/2018, 23:05

Mai multe pliante electorale ale candidaților PDL Alin Tișe și Adrian Papahagi au fost găsite în cutiile poștale de către locuitorii din două cartiere ale municipiului Cluj-Napoca, conducerea USL Cluj acuzându-i pe cei doi că au furat startul campaniei electorale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că formațiunea a primit din partea cetățenilor din cartierele Mănăștur și Grigorescu din Cluj-Napoca mai multe sesizări că au găsit în cutiile poștale pliante electorale ale candidaților PDL Alin Tișe și Adrian Papahagi, primul candidat pentru Senat în Colegiul nr. 1, iar celălalt candidat pentru Camera Deputaților în Colegiul 1.

„Un astfel de start furat este penalizat în orice competiție, că vorbim de automobilism, schi sau înot. Sunt convins că alegătorii vor penaliza acest start furat al celor doi candidați PDL și cred că și legea interzice acest lucru. Acest start furat arată disperarea pe care o are PDL în încercarea de a câștiga mai multe voturi”, a spus Nicoară.

În pliantul lui Alin Tișe, acesta îi anunță pe alegătorii clujeni că vrea să îi reprezinte în Parlament în calitate de senator.

„Din 9 decembrie doresc să susțin nevoile tale în Parlament ca senator. Să ai o voce care să-ți asculte sufletul. Să-ți susțină interesele și să-ți rezolve problemele. Ai nevoie de un om al faptelor, care a demonstrat că face ceea ce zice. Alin Tișe, senatorul tău”, se arată în documentul citat.

În materialul electoral al lui Adrian Papahagi, acesta a precizat că vrea să candideze și să își asume lupta acolo unde se iau deciziile, în Parlament, fiind în interesul Clujului ca administrația locală, condusă de Emil Boc, să facă echipă cu parlamentarii ARD Cluj la București.

Alin Tișe a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că pliantul la care făcea referire liderul PNL, Marius Nicoară, a fost doar unul de promovare a ARD, în care nu apărea vreun îndemn la vot.

„Nu e vorba de niciun start furat al campaniei electorale. A fost doar un pliant de promovare a ARD prin care am încercat să colectăm propuneri din partea clujenilor pentru programul electoral. În ceea ce privește disperarea noastră, noi nu avem de ce să fim disperați, pentru că în Cluj-Napoca PDL a câștigat alegerile locale. Eu singur am bătut USL, ca și candidat la președinția Consiliului Județean Cluj, în condițiile în care am avut 56.000 de voturi față de cele 50.000 ale USL ( în municipiul Cluj-Napoca – n.r.)”, a spus Tișe.

Adrian Papahagi a declarat, la rândul său, că nu a fost vorba despre a fura startul campaniei electorale, ci de o scrisoare de prezentare în calitate de candidat.

„Este o scrisoare de prezentare a mea, ca și candidat, nu un material electoral, pentru că nu am îndemnat pe nimeni la vot. Legat de faptul că am fi disperați și de aceea am distribuit astfel de materiale, aș vorbi mai degrabă despre incapacitatea USL Cluj de a-și prezenta până în ultima clipă candidații la alegeri”, a afirmat Papahagi.

Campania electorală începe în 9 noiembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Copiii lui Maradona vor ca trupul marelui fotbalist să fie într-un mausoleu