PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

PNL are conturile blocate din cauza datoriilor
Publicat: 19/08/2015, 00:47

„Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Îmi asum trecutul partidului cu bune, cu rele , nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative”, a spus, la B1 Tv, Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că încearcă să rezolve această situație și că partea bună este că va fi o campanie electorală finanțată „la vedere”.

„Încercăm să le ducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanțarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanțată la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri să vină în curtea partidului să-ți facă o donație mai puțin sau mai mult ocultă pe care tu să o recompensezi cu nu știu ce funcție minsterială ulterior”, a mai spus Gorghiu, referindu-se la noua legea a finanțării partidelor și campaniilor electorale.

Și PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Drăghici, se ridică la 7 milioane euro.