PNL cere premierului să inițieze procedura de demitere a ministrului Carmen Dan: Să nu se mai plângă la televiziunile prietene

PNL cere premierului să inițieze procedura de demitere a ministrului Carmen Dan: Să nu se mai plângă la televiziunile prietene
Publicat: 11/01/2018, 16:40
Actualizat: 07/05/2018, 16:37

„Îi solicităm premierului Tudose să nu mai plângă în studiourile unor televiziuni prietene care nu-i pun nicio întrebare incomodă și să inițieze procedura de demitere din funcție a ministrului de Interne, iar dacă nu face nici lucrul ăsta să plece acasă pentru că un premier care nu este în stare să demită un ministru recalcitrant care nu ascultă de premier în orice țară civilizată pleacă acasă, nu așteaptă să fie demis. Sunt convins că o va face și fără să îi cerem noi că Dragnea deja pune la cale cum să-l trimită acasă pe Tudose”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

PNL a cerut și demisia șefului Poliției Române, care ar trebui să plătească pentru că a tolerat în instituție oameni care știau de înclinațiile sexuale ale agentului pedofil.

„(…) este evident că trebuie să plătească pentru faptul că a menținut subordonați care au tolerat existența în poliție nu numai a cazului pedofilului, ci și a multor alte cazuri care au ieșit la iveală și care continuă să iasă la iveală. Solicităm în mod imperativ demisia ministrului de Interne pentru că nu este posibil să conduci o instituție atâta timp cât omul pe care îl propui în fruntea Inspectoratului General al Poliției nu îți este acceptat de premier”, a adăugat liderul PNL.

Ludovic Orban a afirmat că, în momentul de față, nimeni nu mai are o autoritate asupra Poliției Române, iar cetățenii sunt în pericol pentru că instituția care trebuie să aibă grijă de siguranța lor nu mai este condusă.

„Nu poate să aibă autoritate un șef al IGP care a fost propus de ministrul de Interne spre revocare, nu poate să aibă autoritate asupra poliției și în general asupra MAI un ministru de Interne care a propus revocarea șefului IGP și a fost refuzat de primul ministru. În mod clar nu poate să aibă niciun fel de autoritate asupra poliției și asupra MAI un premier care nu este ascultat de ministrul de Interne și care plânge pe la televizor că nu mai vrea să lucreze cu acest ministru de Interne”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a afirmat că președintele PSD, Liviu Dragnea, se plimbă în Moldova încercând să mai câștige adepți pentru o nouă demitere a Guvernului, criticând neimplicarea acestuia în soluționarea acestei crize guvernamentale.

„PNL atrage atenția că suntem în pragul unei noi crize politice. La ora actuală, în loc să se ocupe de guvernarea țării coaliția majoritară PSD-ALDE-UDMR are cu totul și cu totul alte activități, asistăm la o răfuială între clanuri în stil mafiot în bătaia pentru controlul unor instrituții publice, pentru controlul unor pârghii politice și nicidecum o activitate în beneficiul cetățenilor”, a subliniat Orban.

Liderul PNL a mai spus că în timp ce imaginea României se prăbușește în plan extern din cauza guvernării catastrofale a PSD, „doi milițieni – Dragnea de Teleorman și Dragnea de Brăila se răfuiesc pentru controlul MAI, așa cum a făcut întotdeauna PSD”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Astronomii au găsit 49 de galaxii noi în mai puțin de 3 ore