• Publicat:
Politică

PNL îi face din nou curte lui Dacian Cioloș: „Ar fi fost și ar fi binevenit”

PNL îi face din nou curte lui Dacian Cioloș: „Ar fi fost și ar fi binevenit”
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că Dacian Cioloș „ar fi fost și ar fi binevenit în PNL", afirmând că nu se poate da un vot în BPN PNL în privința unei decizii personale care îi aparține fostului premier.

„Nu cred că se impune o discuție în Biroul Politic despre o decizie individuală a domnului Cioloș. Pot doar să comentez decizia domnului Cioloș.(..) Cum ar putea să se dea un vot în BPN în privința unei decizii personale pe care trebuie să o ia un om, dacă vine sau nu în PNL? Cred că foarte mulți colegi s-au exprimat că Dacian Cioloș ar fi un om foarte bun pentru a face parte din echipa PNL. Suntem în plin proces de reconstrucție al PNL. Este nevoie și de oameni noi în decizia politică și cred că solidaritatea este foarte importantă în astfel de momente”, a declarat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul ședinței Comisiei de unificare a PNL.

Raluca Turcan a afirmat că nu a privit ca un „ultimatum” anunțul făcut de Dacian Cioloș, potrivit căruia ia in calcul inclusiv un proiect politic nou.

Întrebată dacă Dacian Cioloș a decis să își facă partid și să nu se încrie în PNL după ce a văzut rezultatele sondajelor, Raluca Turcan a afirmat că va comenta în momentul în care Cioloș „se va pronunța public”.

„Nu s-a pronunțat public, deocamdata mi se pare normal să comentez în momentul în care se va pronunța public. Din punctul meu de vedere poziția este aceeași, cred că domnul Dacian Cioloș ar fi fost și ar fi binevenit în PNL”, a spus Turcan.

 

Inchide