PNL Sector 1 îi declară război lui Clotilde Armand. Nu va mai susține niciun proiect propus de aceasta în Consiliul Local

PNL Sector 1 îi declară război lui Clotilde Armand. Nu va mai susține niciun proiect propus de aceasta în Consiliul Local
Clotilde Armand, criticată dur de Sebastian Burduja
Publicat: 12/08/2022, 17:26
Actualizat: 12/08/2022, 17:30

S-a rupt de mult lanțul de iubire dintre PNL Sector 1 și Clotilde Armand. Acum își declară război în Consiliul Local.

PNL Sector 1 nu va susține niciun proiect propus de Armand și o somează public să publice URGENT raportul integral al Curții de Conturi, care a constatat încălcarea flagrantă și continuă a legii de către primarul sectorului 1.

În loc să publice raportul Curții de Conturi, primarul Sectorului 1 lansează atacuri, într-un circ deja caracteristic pentru mandatul său. Situația actuală depășește, însă, sfera politică, fiind vorba despre cheltuirea ilegală a banilor cetățenilor sectorului.

„O somăm pe Armand să publice URGENT raportul complet al Curții de Conturi, pe care îl ține ascuns și să își asume public abaterile flagrante de la lege, care caracterizează primii doi ani din mandatul său. Ne dezicem complet de acțiunile abuzive și ilegale ale primarului, pe care, de altfel, le-am semnalat în zeci de rânduri.

Mai mult, cerem din nou instituțiilor abilitate să cerceteze faptele grave ale primarului sectorului 1, care blochează abuziv toate proiectele inițiate de Partidul Național Liberal. Pe cele depuse nu le aduce la vot în termenul prevăzut de lege. Pe cele deja votate nu le pune în practică. Un singur exemplu: puteam avea vara aceasta piețe volante în tot sectorul, dar ideea nu i-a aparținut primarului, deci trebuie blocată cu orice preț.

Nu vom gira niciodată ilegalitățile primarului și acest circ continuu, în fața căruia cetățenii suferă cel mai mult. Grupul consilierilor PNL Sector 1 se va abține în bloc la toate proiectele inițiate de primar până când legea nu va fi respectată!Clotilde Armand

Noi vom continua să reprezentăm cetățenii sectorului 1 cu demnitate și responsabilitate. Din nou și din nou o somăm public pe Armand să înceteze circul și ilegalitățile și să înceapă să facă treabă pentru bucureșteni. Se poate la sectorul 6, se poate chiar și la sectorul 2, la colegul dânsei de partid, domnul Radu Mihaiu. Doar la sectorul 1 nu se poate nimic în afară de scandal isteric. Au trecut doi ani, e deja mult prea mult,” a declarat Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1.

PNL Sector 1 solicită următoarele:

  1. Publicarea imediată a raportului integral al Curții de Conturi.
  2. Un plan de măsuri cu termene asumate, pentru intrarea în legalitate a acțiunilor primarului, inclusiv identificarea vinovaților și sancționarea lor.
  3. Deblocarea tuturor proiectelor PNL ținute în sertarul primarului).
  4. Punerea în practică a tuturor proiectelor PNL votate în Consiliul Local (lista cu aceste proiecte și cu zilele scurse de când au fost votate este anexată).

Războiul dintre Clotilde Armand și PNL a escaladat chiar până la Klaus Iohannis, primarul Sectorului 1 acuzându-l pe președinte că este complice la violențele din 10 august.

Lia Ruscea
Jurnalist Politic
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase