POLITICĂ. Dăncilă, atac la baionetă la Guvernul Orban! „Mai guvernați, domnilor de la PNL?”. Cu ce îi amenință PSD pe liberali

Redactor:
Marius Olaru
POLITICĂ. Dăncilă, atac la baionetă la Guvernul Orban! „Mai guvernați, domnilor de la PNL?”. Cu ce îi amenință PSD pe liberali
POLITICĂ. Dăncilă, atac la baionetă la Guvernul Orban! „Mai guvernați, domnilor de la PNL?”. Cu ce îi amenință PSD pe liberali

Viorica Dăncilă, devastatoare pe Facebook! Fostul premier al României a lansat un atac la baionetă la adresa Guvernului Orban. „Mai guvernaţi, deci, domnilor de la PNL?”, întreabă Dăncilă, care strecoară și o amenințare subtilă pentru liberali: „Vă e dor să leneviţi din Opoziţie?”.

Ludovic Orban şi Klaus Iohannis „nu fac nimic concret” pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile, acuză Viorica Dăncilă. „Mai guvernaţi, deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din Opoziţie?”, scrie fostul premier pe contul personal de Facebook.

Viorica Dăncilă își laudă mandatul de premier

„«Meteorologii» de la Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile. Atunci când eram premier şi România a avut parte de inundaţii, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate şi alocând rapid fonduri pentru depăşirea efectelor inundaţiilor”, a mai punctat Viorica Dăncilă.

Fosta șefă a PSD apreciază că un guvern care ţine cu românii vine de urgenţă cu ajutoare şi nu stă cu mâinile în sân.

„Sau cumva sloganul liberal «Prin noi înşine» înseamnă, în caz de catastrofă, «Descurcaţi-vă pe cont propriu»?! Mai guvernaţi, deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?”, conchide fostul premier.

Viorica Dăncilă, sub lupa DNA?!

În altă ordine de idei, fostul premier are de dat câteva explicații cu privire la campania electorală din 2019. DNA a cerut Partidului Social Democrat să pună la dispoziția procurorilor documentele legate de achiziţiile din campania pentru alegerile prezidenţiale.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu: „Ştiu că sunt cerute, nu am detalii, le voi afla în curând. Nu a fost în agenda partidului chestia asta”.

La rândul ei, Viorica Dăncilă susține că a respectat legea: „Într-adevăr, din câte ştiu, există o anchetă care vizează perioada 2017-2019, înainte ca eu să devin preşedinte al partidului. Ca preşedinte de partid şi ca premier, am respectat întotdeauna legea. Am lăsat lucrurile în ordine, atunci când am plecat din fruntea partidului. Deci, activitatea financiară cred că s-a derulat corect”.

Inchide