POLITICĂ. Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, s-a înscris în PNL

POLITICĂ. Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, s-a înscris în PNL
Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL
Publicat: 03/07/2020, 16:53
Actualizat: 03/07/2020, 16:59

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, Traian Berbeceanu, s-a înscris în PNL, a anunțat liderul liberalilor din Deva, Florin Oancea.

„Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, președintele PNL Deva, filiala din care face parte Traian Berbeceanu. Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a trimis în pușcărie mai mulți interlopi din Alba, Hunedoara şi din Sibiu. Ulterior, Berbeceanu a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL.

Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

Florin Oancea: Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi, Traian Berbeceanu și Marius Blendea, este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră

„Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea.

Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva, șeful secției de Chirurgie Generală. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și este unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din județul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 și prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienți pe care i-a vindecat și pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare.

Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră!

Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!

Le spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României!

Traian Berbeceanu, achitat pentru mai multe acuzații

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații.

„În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu. În 2007 și 2013 Traian Berbeceanu a fost desemnat la categoria Combaterea Criminalității Organizate”, se mai arată în postare.

Traian berbeceanu este directorul de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase