Ponta, contracandidatul lui Crin la Președinție? Ce crede ministrul liberal al Transporturilor

Ponta, contracandidatul lui Crin la Președinție? Ce crede ministrul liberal al Transporturilor
Publicat: 15/12/2013, 10:42
Actualizat: 24/03/2019, 18:41

Ramona Mănescu spune că nu se așteaptă ca Victor Ponta să-i fie contracandidat lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale de anul viitor.

„În primul rând știu că în continuare Crin Antonescu este candidatul USL-ului și domnul Victor Ponta dorește să rămână premier. Poate că rămâne premier și în mandatul acesta și în 2016. Deci domnul Ponta nu-și dorește să fie președinte”, a declarat ea la emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică de ProTV și pe voyo.ro

Mănescu l-ar vota pe Antonescu, însă ministrul Transporturilor susține că se înțelege foarte bine și cu premierul Ponta.

„Eu, pe Crin Antonescu, evident. Eu sunt liberală. Nu am nimic cu Victor Ponta. Doamne ferește. Chiar mă înțeleg foarte bine cu el, dar știu că nu vrea să fie președinte. Nu va candida”, a adăugat ea.

Luna trecută, premierul Victor Ponta a afirmat public că se gândește și la varianta existenței a doi candidați din partea USL pentru prezidențiale, unul de la PSD și altul de la PNL.

În urma declarațiilor, președintele PNL Crin Antonescu, a declarat la rândul său că USL-ul poate avea, teoretic, doi candidați, dar atunci „USL nu mai există”.

„USL nu poate avea doi candidați. La europarlamentare mergem separat, dar la președinție nu, pentru că în acordul politic și în logica politică este foarte clar că o alianță are un singur candidat. Pot exista doi candidați foști USL, dar doi candidați USL cu acte nu pot exista și nu vor exista”, a spus Antonescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase