• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Ponta: „Domnul Antonescu și cu mine nu suntem golani”

Ponta: „Domnul Antonescu și cu mine nu suntem golani”
Premierul Victor Ponta l-a atacat dur pe Traian Băsescu, spunând că este ultimul președinte comunist al României. Totodată, primul-ministru a afirmat că președintele suspendat este "un golan care trișează".

Premierul Victor Ponta l-a atacat dur pe Traian Băsescu, spunând că este ultimul președinte comunist al României. Totodată, primul-ministru a afirmat că președintele suspendat este „un golan care trișează”.

„Domnul Antonescu și cu mine nu suntem golani, domnul Băsescu este golan. Dacă vrem să ne punem pe trișat, domnul Băsescu o să câștige întodeauna. Diferența dintre mine și Traian Băsescu este că eu respect reguli morale și corecte, în timp ce domnia sa nu le respectă, el trișează. Paralela cu regimul Ceaușescu este foarte corectă, Traian Băsescu este ultimul președinte comunist al României”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Totodată, premierul României a adăugat și faptul că președintelui suspendat îi este frică de fiecare om pe care nu-l controlează, însă regimul condus de el nu va mai rezista mult.

„Lui Traian Băsescu îi este frică de orice om pe care nu-l are la mână cu dosare și nu are cu ce să-l compromită. Îi e teama de oamenii care nu depind de el și nu se lasă șantajați și cumpărați de el. O să plătim cu toții dorința lui de a mai sta un pic la Cotroceni. Regimul lui este încă foarte puternic, se va încheia greu, însă nu există șanse de supraviețuire, nu-l mai poate salva nimeni „, a mai spus Ponta.

În context. Șeful guvernului a afirmat că cvorumul de prezență la referendum „a fost un truc al lui Traian Băsescu”. Ponta a spus că ar fi putut să nu fie de acord cu acest lucru în ciuda presiunii internaționale puternice însă „exista riscul pentru România să fie o țară izolată”.

Inchide