Ponta îl învață pe premier ce trebuie să facă: Este momentul ca Tudose să preia șefia PSD

Ponta îl învață pe premier ce trebuie să facă: Este momentul ca Tudose să preia șefia PSD
Publicat: 11/10/2017, 15:23

„Tudose s-a decis să fie prim ministru – asta este o veste bună! (…) În 24 de ore Tudose poate să scape de oamenii prin care Liviu Dragnea și ‘Cartelul de la Teldrum’ controlau banii și activitatea Guvernului: Sevil Shhaideh și Mihai Busuioc – Dragnea va rămâne doar cu ‘secretara’ Carmen Dan (restul miniștrilor sunt oportuniști sau insignifianți) și o puzderie de ‘soldați’ prin eșaloanele doi și trei”. Eu știu însă (sper să știe și Tudose) că dacă Dragnea rămâne șef la Partid totul va merge din rău în mai rău – Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde și-a plantat oamenii (în primul rând Curtea de Conturi) , va anunța zi de zi măsuri populiste și va da vina pentru orice problemă pe Tudose ; va spune din nou pe la toate colțurile că Tudose (ca și Grindeanu) este vândut ‘Sistemului’; va face propagandă anti-Guvern în Partid și va folosi toate resursele TELDRUM ca să cumpere jurnaliști, analiști și sondaje de opinie care să atace în locul lui – în timp ce el va afișa un zâmbet mieros și va face declarații de iubire exact ca Pablo Escobar pentru victimele sale!”, a postat pe Facebook fostul prim ministru.

Ce crede Ponta că se va întâmpla dacă Dragnea rămâne la conducerea PSD? Va fi un„dezastru”, spune fostul prim ministru, arătând că România va fi într-o situație mult mai gravă decât cea din 2009. Și în Guvern lucrurile vor scăpa de sub control, pentru că oamenii își vor da seama că nimeni nu mai poate să promită stabilitatea politicilor publice, iar situația va degenera și în PSD -„partidul va fi sancționat la vot pentru că a acceptat dictatura lui Dragnea și și-a bătut joc de sprijinul popular obținut în 2016″.

„Există o singură soluție cât de cât bună în acest moment: Tudose să preia și conducerea PSD și să încerce să guverneze bine/dacă Grindeanu reușea acest lucru în iunie azi nu mai aveam deloc asemenea probleme!”, a mai scris Ponta. Până acum, de la câștigarea alegerilor, România a fost guvernată de trei guverne Dragnea și, după o perioadă de „mică sperietură” Liviu Dragnea a revenit acum la prioritățile sale: „Și uite că a venit momentul în care Tudose s-a săturat mai repede decât Grindeanu și a făcut primul pas din ceea ce trebuia să facă de la început: să scape de Shhaideh și Busuioc (plus încă câțiva miniștri proști sau corupti) și să-i arate lui Dragnea că el nu va suporta orice și oricât! Foarte bine.

Tudose are însă o uriașă problemă: el guvernează – și o face încă cu oamenii lui Dragnea, sabotat de Parlamentul lui Dragnea, criticat de jurnaliștii lui Dragnea și înjurat public de „bătăușii mediatici” ai lui Dragnea! Dacă Tudose doar îi arată pisica lui Dragnea și nu rupe pisica eu sunt convins că va pierde – însă cel mai grav este că vom pierde toți pentru că instabilitatea și haosul guvernamental și politic ne afecteaza pe toți! Eu văd cum ne îndreptăm cu toată viteza către un alt an 2009 – cu suferințe și pierderi la fel de mari! Dragnea este chiar mai rău decât Băsescu – nu dă doi bani pe nimic altceva în afară de pielea și viața lui. Dacă Tudose are curaj și hotărâre lucrurile încă pot fi îndreptate”, a încheiat Ponta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii